Môžete sledovať texty Straight Talk?
Môžete sledovať texty Straight Talk?

Video: Môžete sledovať texty Straight Talk?

Video: Môžete sledovať texty Straight Talk?
Video: Как говорить, чтобы люди слушали - заставляйте людей помнить вас 2024, Apríl
Anonim

Text správy a záznamy hovorov sú zvyčajne uložené na SIM karte telefónu (jednoducho povedané, ide o identifikačnú kartu telefónneho čísla). Ale to mohol byť, že informácie nie sú prístupné bez a Priamy rozhovor telefón. Ak môžeš prístup k informáciám v inom telefóne, vy ho možno z karty skopírovať do pamäte telefónu.

Môžete tiež získať textové správy z priameho rozhovoru?

Ak ty chcieť sa vrátiť vymazané textové správy z tvojho priamy rozhovor telefón, vy treba použiť dáta zotavenie program. to môcť naskenujte svoj telefón hlboko a nájdite odstránené textové správy pre vy . Môžeš ukážte ich a zotaviť sa ktorýkoľvek z nich z telefónu s Androidom do počítača.

Podobne, ako skontrolujem svoju hlasovú schránku Straight Talk?

  1. Na telefóne Straight Talk vytočte *86 a potom stlačte CALL alebo SEND v závislosti od modelu telefónu, ktorý máte.
  2. Keď budete počuť pozdrav, stlačte #.
  3. Nakoniec zadajte svoje heslo.

Okrem vyššie uvedeného si môžete prezerať telefónne záznamy Straight Talk?

vy je potrebné požiadať o podrobnosti o hovore Záznamy pre vy do skontrolovať históriu hovorov uskutočnenú na vašom telefón . Môžeš zavolajte nášmu zákazníckemu servisu na číslo 1-877-430-2355 pre ďalšiu pomoc.

Má Straight Talk živý chat?

Zatiaľ čo Straight Talk ponúka živý chat ako spôsob dostať pomôcť, aj oni mať telefónne číslo. Najlepšie telefónne číslo pre Straight Talk je ich telefónne číslo zákazníckej služby 800-876-5753 a vy môže dostať podrobnosti a využite našu bezplatnú službu spätného volania tak, že nájdete odkaz vyššie a kliknete naň.

Odporúča: