Obsah:

Je video hviezda aplikácie zadarmo?
Je video hviezda aplikácie zadarmo?

Video: Je video hviezda aplikácie zadarmo?

Video: Je video hviezda aplikácie zadarmo?
Video: TOP5️⃣ NAJZVLÁŠTNEJŠÍCH HVIEZD 2024, Smieť
Anonim

Kým aplikácie je zadarmo a získate veľa efektov na začiatok, môžete si kúpiť ďalšie za 0,99 až 1,99 $ za kus, vrátane zelenej obrazovky, rozdelenej obrazovky, párty efektov a ďalších. Ideálne pre hudbu video -milovať deti alebo deti srdcom, Video hviezda je ľahké a zábavné aplikácie ktorý môže poskytnúť veľa hodín zábavy.

Potom je video hviezda iba pre telefóny iPhone?

Rodičia to musia vedieť Video hviezda je funmusic video nástroj na tvorbu, ktorý umožňuje deťom vytvárať originálne hudobné videá k piesňam iOS zariadení a zdieľajte ich prostredníctvom sociálnych médií alebo e-mailu. Video hviezda záznamy iba video a nie zvuk, s mnohými vstavanými špeciálnymi efektmi a vylepšeniami dostupnými pri nákupoch v aplikácii.

Aká aplikácia okrem vyššie uvedeného je ako video hviezda pre Android? Aplikácie ako Video Star na vytváranie hudobných videí

  • 1) Musical.ly. Aktualizácia: Musical.ly je teraz TikTok.
  • 2) VideoFX naživo. VideoFX Live je ďalšia zábavná aplikácia na tvorbu videa, rovnako ako Video Star.
  • 3) Vizmato. Vizmato je dobrou alternatívou k aplikácii videohviezda špeciálne pre používateľov systému Android.
  • 4) Videoshop.
  • 5) Magisto.
  • 6) iMajiCam.

Tiež viete, môžete získať video hviezdu na Android?

Popis Video hviezda Editor Výber z efektov aplikácií a snímok vy chcieť a dostať prehrávanie hudby alebo koláže video s hudbou. Vintage a editor vašich videí zadarmo s „ videostar aplikácia. video spustiť efekt a filtruje svoj najlepší obchod s aplikáciami a je zadarmo.

Ako fotíte na video star?

Používanie fotografií vo videu

  1. Vyberte kategóriu prekrytia (druhá z pravej karty) Posuňte sa doprava a klepnite na Používateľská fotografia. Klepnite na položku Vybrať fotografiu.
  2. Klepnite na fotografiu, ktorú chcete použiť.
  3. Zarovnajte a upravte fotografiu tak, aby vyzerala čo najlepšie v rámci: dotykom a posunutím zarovnajte. veľkosť zmeníte stiahnutím/roztiahnutím dvoma prstami. dotknite sa a otočte dvoma prstami, aby ste otočili obrázok.

Odporúča: