Čo je dokonalé digitálne kino?
Čo je dokonalé digitálne kino?

Video: Čo je dokonalé digitálne kino?

Video: Čo je dokonalé digitálne kino?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Apríl
Anonim

Vďaka Ultimate Cinema ponúka poslucháreň s certifikáciou THX, ktorá využíva ultra jasný duálny laserový projekčný systém Barco s rozlíšením 4K a HDR v kombinácii s pohlcujúcim zvukovým systémom s certifikáciou THX. divadelné výber, ktorý presahuje počet reproduktorov používaných pre priestorový zvuk 7.1 (môže to zahŕňať Dolby Atmos).

Čo je to dokonalé digitálne kino s Dolby Atmos?

Dolby Atmos Cinema Zvuk. Dolby Atmos vytvára výkonný, pohyblivý zvuk zavedením dvoch dôležitých konceptov kino zvuk: zvukové objekty a stropné reproduktory. Dolby Atmos vytvára silný, realistický zvuk, ktorý prúdi všade okolo vás.

Aký je rozdiel medzi digitálnymi filmami a bežnými filmami? Bežné filmy (známy aj ako analóg filmy ) sú na filmových zásobách. Prechádzajú cez filmový projektor, aby ich ukázal. A digitálny film je vlastne zhluk 1 a 0, digitálny informácie, ktoré sa odosielajú na disk alebo prostredníctvom pripojenia k stroju, ktorý ich ukladá ako počítačové dáta. Nie je zahrnutý žiadny film.

Čo takto znamená digitál pre kiná?

Digitálne kino sa vzťahuje na použitie digitálny technológia na distribúciu alebo premietanie filmov na rozdiel od historického používania kotúčov filmu film ako je 35 mm film . Digitálne filmy sa premietajú pomocou a digitálny video projektor namiesto a film projektor.

Čo je lepšie digitálne alebo IMAX?

IMAX používa duálne digitálny projektory, každý s rozlíšením 2K. Tvrdia, že je to ekvivalent rozlíšenia 4K, ale v skutočnosti to tak nie je. Je to stále 2K, ale dvakrát tak jasné. Skutočná výhoda pravdy Imax divadlo je veľkosť obrazovky a dizajn hľadiska, ktorý umožňuje väčšine divákov sedieť blízko obrazovky.

Odporúča: