Čo je GDI+ v C#?
Čo je GDI+ v C#?

Video: Čo je GDI+ v C#?

Video: Čo je GDI+ v C#?
Video: Ирония судьбы, или С легким паром, 1 серия (комедия, реж. Эльдар Рязанов, 1976 г.) 2024, Smieť
Anonim

Windows GDI+ je triedne založené API pre C /C++ programátori. Umožňuje aplikáciám používať grafiku a formátovaný text na displeji videa aj na tlačiarni. Aplikácie založené na rozhraní Microsoft Win32 API nepristupujú priamo k grafickému hardvéru.

Tiež sa pýtali, čo je GDI+ v C#?

GDI+ je grafický engine v. NET, ktorý umožňuje vývojárom vytvárať grafické aplikácie pre Windows. Toto GDI+ tutoriál je základným úvodom do GDI+ v C# a Visual Studio. NET. GDI+ je ďalší vývoj GDI . Použitím GDI objekty v predchádzajúcich verziách Visual Studio bol problém.

Okrem vyššie uvedeného, čo je GDIPlus? GDIPlus znamená Microsoft Graphics Display Interface Plus. Gdiplus . dll je súbor DLL systému Windows. DLL je skratka pre Dynamic Link Library. Súbory DLL sú potrebné pre programy alebo rozšírenia webového prehliadača, pretože obsahujú programový kód, údaje a zdroje.

Aké sú potom výhody GDI+?

GDI+ je vylepšená verzia GDI založená na C++.

Funkcie zahrnuté v GDI+ sú:

  • Prechodové štetce používané na vypĺňanie tvarov, ciest a oblastí pomocou lineárnych a prechodových posunov.
  • Kardinálne spline na vytváranie väčších kriviek vytvorených z jednotlivých kriviek.
  • Nezávislé objekty cesty na viacnásobné kreslenie cesty.

Čo je ovládač GDI?

Tlačiareň, ktorá má vstavanú podporu pre rozhranie Windows Graphical Device Interface ( GDI ). GDI používa väčšina aplikácií systému Windows na zobrazenie obrázkov na monitore, takže pri tlači z aplikácie systému Windows do a GDI tlačiareň, nie je potrebné konvertovať výstup do iného formátu ako PostScript alebo PCL.