Čo je elastická databáza?
Čo je elastická databáza?

Video: Čo je elastická databáza?

Video: Čo je elastická databáza?
Video: ПОЧЕМУ отслаивается ГЕЛЬ ЛАК. База для АЛЛЕРГИКОВ. как Выбрать Базу. ПРИЧИНЫ Сколов и Отслоек 2024, Smieť
Anonim

SQL Elastické databázy sú presnejšie opísané ako SQL Elastická databáza Bazény. Myšlienka je, že môžete umiestniť viacero Azure databázy do fondu, kde všetci zdieľajú zdroje. Oblasť je nakonfigurovaná na maximálne a minimálne množstvo výpočtových zdrojov.

Podobne, čo je elastický bazén?

SQL databáza Elastický bazén je model zdieľaných zdrojov, ktorý umožňuje vyššiu efektívnosť využívania zdrojov so všetkými databázami v rámci jedného elastický bazén zdieľanie preddefinovaných zdrojov v rámci toho istého bazén . Vzor pracovného zaťaženia je dobre definovaný a je vysoko nákladovo efektívny v scenároch s viacerými nájomníkmi.

Okrem toho, je Elasticsearch relačná databáza? Môžeš použiť Elasticsearch podávače na aktualizáciu ES s vašimi údajmi vo vás relačná db . A relačná databáza môže ukladať údaje a tiež ich indexovať. Vyhľadávací nástroj môže indexovať údaje, ale aj ich ukladať. Relačné databázy sú lepšie vo výkone čítania-čo-bolo-práve napísané.

Tiež je potrebné vedieť, akú databázu Elasticsearch používa?

Elasticsearch je fulltextový distribuovaný NoSQL databázy . In inými slovami, používa skôr dokumenty ako schému alebo tabuľky.

Ako sa Elasticsearch líši od iných druhov NoSQL databáz?

MongoDB je opensource orientovaný na dokumenty Databáza Manažérsky systém. Elasticsearch je Apache Lucene založený na RESTful vyhľadávacom a analytickom nástroji v reálnom čase. Elasticsearch , na iné ruky, poskytuje možnosť ukladať, indexovať, vyhľadávať a analyzovať údaje v reálnom čase, čo vám umožní extrahovať hodnotu z údajov.

Odporúča: