Obsah:

Čo sú dátové nástroje Microsoft SQL Server?
Čo sú dátové nástroje Microsoft SQL Server?

Video: Čo sú dátové nástroje Microsoft SQL Server?

Video: Čo sú dátové nástroje Microsoft SQL Server?
Video: Сводные таблицы Excel с нуля до профи за полчаса + Дэшборды! | 1-ое Видео курса "Сводные Таблицы" 2024, Smieť
Anonim

SQL Server Data Tools ( SSDT ) je moderný vývoj nástroj na stavbu SQL Server relačné databázy, Azure SQL Databázy, analytické služby (AS) údajov modely, balíky Integration Services (IS) a správy Reporting Services (RS).

Vzhľadom na to, na čo sa používajú dátové nástroje SQL Server?

SQL Server Data Tools ( SSDT ) je sada nástrojov, ktorá používateľom poskytuje prostredie na vykonávanie databázy dizajnérske práce v SQL Server . To môže byť použité postaviť SQL Server relačné databázy.

Následne je otázkou, ako otvorím Microsoft SQL Server Data Tools? Zo systému Windows Štart Typ obrazovky sql server a vo výsledkoch vyhľadávania aplikácií kliknite na SQL Server Manažérske štúdio. Kliknite Štart , potom kliknite na Všetky programy a potom kliknite na Microsoft SQL Server a potom kliknite SQL Server Manažérske štúdio.

Podobne, aké sú nástroje SQL?

Adminer je nástroj na správu SQL na správu databáz, tabuliek, vzťahov, indexov, používateľov. Má podporu pre všetky populárne systémy správy databáz ako MySQL, PostgreSQL, SQLite , MS SQL, Oracle a MongoDB. Vlastnosti: Pripojte sa k databázovému serveru pomocou používateľského mena a hesla.

Ako môžem používať nástroje SQL Server Data Tools vo Visual Studio 2017?

Pomocou SSDT vytvorte nový projekt a pripojte ho k svojej databáze

  1. Spustite Visual Studio 2017.
  2. V ponuke Súbor kliknite na položku Nový a potom kliknite na položku Projekt (alebo kliknite na kombináciu klávesov CTRL+Shift+N).
  3. Vyberte SQL Server Database Project a zadajte a zadajte WideWorldImporters-SSDT ako názov projektu.
  4. Kliknutím na OK vytvorte projekt.

Odporúča: