Čo sú nástroje SQL Server Data Tools pre Visual Studio 2013?
Čo sú nástroje SQL Server Data Tools pre Visual Studio 2013?

Video: Čo sú nástroje SQL Server Data Tools pre Visual Studio 2013?

Video: Čo sú nástroje SQL Server Data Tools pre Visual Studio 2013?
Video: Database DevOps with Redgate Data Tools 2024, Smieť
Anonim

SQL SERVER DATA TOOLS . The SQL Server Data Tools ( SSDT ) je miesto, kde ako SSIS strávite väčšinu času vývojár . Je to miesto, kde vytvárate a nasadzujete svoje projekty SSIS. SSDT používa podmnožinu plnej verzie Visual Studio 2013.

Čo sú teda dátové nástroje Microsoft SQL Server?

SQL Server Data Tools ( SSDT ) je moderný vývoj nástroj na stavbu SQL Server relačné databázy, Azure SQL Databázy, analytické služby (AS) údajov modely, balíky Integration Services (IS) a správy Reporting Services (RS).

Podobne, ako otvorím dátové nástroje Microsoft SQL Server? Zo systému Windows Štart Typ obrazovky sql server a vo výsledkoch vyhľadávania aplikácií kliknite na SQL Server Manažérske štúdio. Kliknite Štart , potom kliknite na Všetky programy a potom kliknite na Microsoft SQL Server a potom kliknite SQL Server Manažérske štúdio.

Na čo sa v tomto dokumente používajú dátové nástroje SQL Server?

SQL Server Data Tools ( SSDT ) je sada nástrojov, ktorá používateľom poskytuje prostredie na vykonávanie databázy dizajnérske práce v SQL Server . To môže byť použité postaviť SQL Server relačné databázy.

Ako skontrolujem verziu Ssdt vo Visual Studiu?

Keď sa zobrazí okno Program a funkcie, prejdite nadol a nájdite program Microsoft SQL Data Tools - Vizuálne štúdio 2017 (Pozri obrázok-05). Použitie tabuľky kompatibility pre SSDT , vyhľadať číslo zostavy na identifikáciu vydania SSDT.

Odporúča: