Je bokeh open source?
Je bokeh open source?

Video: Je bokeh open source?

Video: Je bokeh open source?
Video: bokeh | Machine Learning & Data Science Open-source Spotlight #3 2024, Apríl
Anonim

Bokeh je fiškálne sponzorovaný projekt NumFOCUS, neziskovej organizácie, ktorá sa venuje podpore open source vedecká počítačová komunita. Ak chceš Bokeh a chcete podporiť naše poslanie, zvážte poskytnutie daru na podporu nášho úsilia.

Okrem toho, čo je bokeh Pythonu?

Bokeh je a Python knižnica pre interaktívnu vizualizáciu, ktorá sa zameriava na webové prehliadače na reprezentáciu. Toto je hlavný rozdiel medzi Bokeh a ďalšie vizualizačné knižnice. Bokeh môže pomôcť každému, kto chce rýchlo a jednoducho vytvárať interaktívne grafy, panely a dátové aplikácie.

Okrem toho, používa Bokeh d3? Nie D3 je veľmi cool a jeho predchodca Protovis bol jednou z inšpirácií pre Bokeh . Chápeme však ciele o D3 ide o poskytnutie vrstvy skriptovania údajov založenej na Javascripte pre DOM, a to je trochu ortogonálne (v tomto bode) k výzvam vizualizácie, ktoré Bokeh sa snaží riešiť.

Podobne sa pýta, čo je knižnica bokeh?

Bokeh je interaktívna vizualizácia knižnica pre moderné webové prehliadače. Bokeh môže pomôcť každému, kto chce rýchlo a jednoducho vytvárať interaktívne grafy, ovládacie panely a dátové aplikácie. Ak chcete začať používať Bokeh Ak chcete vytvoriť vizualizácie, začnite s používateľskou príručkou.

Je Plotly open source?

Zápletka teraz je možné bezplatne používať 100% offline v notebookoch RStudio, MATLAB alebo Jupyter. Klienti R, Python a MATLAB pre Zápletka vždy boli otvorené - zdroj , zatiaľ čo základná grafická vrstva- zápletka .js-bol uzavretý- zdroj . Teraz je celý zásobník otvorené - zdroj.

Odporúča: