Obsah:

Ktorý Otterbox je lepší na dochádzanie alebo symetria?
Ktorý Otterbox je lepší na dochádzanie alebo symetria?

Video: Ktorý Otterbox je lepší na dochádzanie alebo symetria?

Video: Ktorý Otterbox je lepší na dochádzanie alebo symetria?
Video: Best Otterbox Case for the iPhone? | New Ottergrip Symmetry Case (Review) 2024, Smieť
Anonim

The Otterboxová symetria Je to slušné puzdro. Zadná strana puzdra je však dosť hladká, takže sa bude kĺzať o niečo viac ako v prípade Otterbox Commuter . Rohy sú tiež hladké, čo znamená, že je väčšia šanca, že vám puzdro vypadne z ruky. S tým, čo bolo povedané, je to dobrý prípad pre anofficedwellera.

Čo je teda lepšie OtterBox Defender alebo Commuter?

Čo sa týka veľkosti, Obranca je oveľa hrubšia a dlhšia. Je to odolnejšie puzdro, vyrobené pre používateľov ťažších telefónov, ktorí potrebujú väčšiu ochranu. The dochádzajúci je ľahký z týchto dvoch kufrov a je tiež menej objemný a invazívny. Nie je to nič moc a ľahšie sa zmestí do vreciek, či už v džínsoch alebo kabelke.

Rovnako je symetria OtterBox ochranná? Nie je super objemný a má veľa ochranu . Je zrejmé, že Symetria línia nie je robustná ako línia Defender, ale Symetria línia ponúka"Slim Ochrana ". Symetria Séria je štíhla ochranný Puzdro na iPhone X, ktoré premení obyčajné na neobyčajné.

Podobne sa pýta, ktorý OtterBox je najochrannejší?

Celkovo najlepšie: OtterBox CommuterSeries The OtterBox Commuter Series je ťahúňom OtterBox zostava prípadov. Ponúka príjemnú rovnováhu ochranu a dobre vyzerá a vo všeobecnosti funguje s rôznymi telefónmi.

Ktorý OtterBox je najlepší pre iPhone XS?

Najlepšie obaly Otterbox pre iPhone XS

  • Otterbox Defender.
  • Otterbox Defender Pro.
  • Otterboxová symetria.
  • Otterbox trakcia.

Odporúča: