Má Skype službu push to talk?
Má Skype službu push to talk?

Video: Má Skype službu push to talk?

Video: Má Skype službu push to talk?
Video: Простое и глубокое введение в Самоисследование от Шри Муджи 2024, Apríl
Anonim

Najnovšia verzia Skype Dovoľte úžasné“ Skype push to talk ” pre svojich cenných používateľov. K dispozícii je tlačidlo okamžitého prepínania na stlmenie mikrofónu počas hovoru Skype . V biznise“ push totalk “, tiež známy ako „Prepnúť MuteKey“.

Vzhľadom na to, existuje aplikácia Push to talk v aplikácii Xbox?

Push to talk možnosť pre Aplikácia Xbox . Pre Xbox hráči, ak majú a stlmiť tlačidlo na ich jack pre slúchadlá môžu jednoducho stlmiť zvuk, kedykoľvek sú rozprávanie s ich divákov. Keďže sme na PC, túto možnosť nemáme (alebo sme ju aspoň nenašli to ) robiť push to talk vlastnosť.

Tiež viete, môžem použiť svoj telefón ako mikrofón Xbox? Odtiaľ jednoducho hovorte do svojho telefón a skontrolujte svoje zariadenie môcť prístup k vášmu mikrofón tiež. Xbox Live je teraz prvou službou, ktorá poskytuje službu VOIP prostredníctvom počítača, telefón a konzola. Ak už nemáte Xbox aplikácia, vy môcť stiahnuť pre Android tu a pre iOS tu.

V súvislosti s tým, ako stlmím mikrofón na Skype s klávesnicou?

Kliknite a zaškrtávacie políčko pred a " Stlmiť mikrofón “vstup na otvorenie a "Nastaviť klávesovú skratku pre Stlmiť mikrofón ". Vyberte a prvý kláves --"Shift", " "Ctrl" alebo "Alt" -- potom vyberte a box a stlačte a druhý kľúč. Napríklad, ak vyberiete "Shift" a "D, "použijete a Skratka "Shift-D" na stlmiť mikrofón.

Môžem použiť svoj telefón ako vysielačku?

Našťastie existujú aplikácie, ktoré vám to umožňujú použitie vaša bunka telefón ako vysielačka - talkie alebo obojsmerné rádio, niektoré počas pripojenia k sieti Wi-Fi a iné, ak máte sieťové pripojenie – aj keď je to len 3G. Nižšie je uvedený zoznam zariadení iPhone a Android -kompatibilné aplikácie na stiahnutie skôr, ako zasiahne hurikán Irma.

Odporúča: