Je používanie ikon Google bezplatné?
Je používanie ikon Google bezplatné?

Video: Je používanie ikon Google bezplatné?

Video: Je používanie ikon Google bezplatné?
Video: Москва слезам не верит, 1 серия (FullHD, драма, реж. Владимир Меньшов, 1979 г.) 2024, Apríl
Anonim

ikony vo všetkých formátoch alebo ich upravte pre svoje návrhy.

Ľudia sa tiež pýtajú, či je používanie ikon materiálov Google bezplatné?

Open source Náš ikony sú zadarmo pre každého použitie . Prosím, nepokúšajte sa ich predať. Dostupné pod licenciou Apache verzie 2.0.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako môžem používať ikony? Ak chcete vložiť ikonu , pridajte názov ikonu triedy do ľubovoľného vloženého prvku HTML. Prvky a sú široko používané na pridávanie ikony . Všetko ikony v ikonu knižnice nižšie, sú škálovateľné vektory ikony ktoré je možné prispôsobiť pomocou CSS (veľkosť, farba, tieň atď.)

Tiež viete, ako stiahnem ikonu Google?

dať Google Fotografie ikonu na domovskej obrazovke môžete otvoriť zoznam všetkých aplikácií nainštalovaných vo vašom počítači Android zariadenie dlho stlačte Google Fotografie ikonu , presuňte ho na domovskú obrazovku a uvoľnite tlačidlo ikonu kde to chceš mať. Nemôžete prejsť do nastavení a potom do aplikácií a potom Stiahnuť ▼ to odtiaľ.

Čo myslíš pod ikonami?

1) V grafickom používateľskom rozhraní (GUI) počítača, an ikonu (vyslovuje sa EYE-kahn) je obrázok, ktorý predstavuje aplikáciu, schopnosť alebo nejaký iný koncept alebo špecifickú entitu s významom pre používateľa. An ikonu je zvyčajne voliteľné, ale môcť byť tiež nevyberateľným obrázkom, ako je napríklad logo spoločnosti.

Odporúča: