Čo je komplexný typ v Entity Framework?
Čo je komplexný typ v Entity Framework?

Video: Čo je komplexný typ v Entity Framework?

Video: Čo je komplexný typ v Entity Framework?
Video: Levin Λ Friston Λ Fields: "Meta" Hard Problem of Consciousness 2024, Apríl
Anonim

The Komplexné typy sú neskalárnymi vlastnosťami typy entít ktoré umožňujú organizáciu skalárnych vlastností subjektov . Môže existovať iba ako vlastnosti typy entít alebo iný komplexné typy . Nemôže sa podieľať na asociáciách a nemôže obsahovať navigačné vlastnosti. Komplexný typ vlastnosti nemôžu byť nulové.

V súvislosti s tým, ako vytvorím komplexný typ v Entity Framework?

Kliknite pravým tlačidlom myši na položku subjekt , ukážte na Pridať nový a vyberte Komplexné Nehnuteľnosť. A komplexný typ vlastnosť s predvoleným názvom sa pridá do subjekt . Predvolená hodnota typu (vybraté z existujúcich komplexné typy ) je priradený k majetku. Priraďte požadované typu k vlastnosti v okne Vlastnosti.

Okrem toho, čo je model entity? The Entita Údaje Model (EDM) je rozšírená verzia Entita -Vzťah Model ktorý špecifikuje pojmový Model údajov pomocou rôznych techník modelovania. Vzťahuje sa tiež na súbor konceptov, ktoré popisujú dátovú štruktúru bez ohľadu na jej uloženú formu.

V súlade s tým, koľko typov Entity Framework existuje?

Existujú dva typy entít v Entity Framework : POCO entity a Dynamic Proxy entity.

Čo je Entity Framework v. NET s príkladom?

Entity Framework je open source ORM rámec pre. NET aplikácie podporované spoločnosťou Microsoft. Umožňuje vývojárom pracovať s údajmi pomocou objektov tried špecifických pre doménu bez zamerania sa na základné databázové tabuľky a stĺpce, kde sú tieto údaje uložené.

Odporúča: