Čo je komplexný typ v OData?
Čo je komplexný typ v OData?

Video: Čo je komplexný typ v OData?

Video: Čo je komplexný typ v OData?
Video: SAP OData 3 - Create Deep Entity and Complex Entity 2024, Apríl
Anonim

Komplexné typy pozostávajú zo zoznamu vlastností bez kľúča, a preto môžu existovať len ako vlastnosti obsahujúcej entity alebo ako dočasná hodnota. Môžeš použiť komplexné typy zoskupiť polia bez toho, aby boli vystavené ako nezávislé OData subjekt.

Týmto spôsobom, čo je typ OData?

Open Data Protocol ( OData ) je protokol pre prístup k údajom založený na základných protokoloch, ako je HTTP, a bežne akceptovaných metodológiách, ako je REST pre web. Existujú rôzne druhov knižníc a nástrojov možno použiť na konzumáciu OData služby.

Okrem toho, čo je import funkcií v OData? Import funkcií sa používajú na vykonávanie vlastných operácií na entite JPA okrem operácií CRUD. Kontrola ATP je vlastná operácia, ktorá môže byť vystavená ako a import funkcie v schéme OData služby. OData Knižnica procesorov JPA je vylepšená o: Povoliť vlastné operácie ako Import funkcií.

Čo je to import funkcií v SAP OData?

Import funkcií sú akcie ako uvoľnenie predajnej objednávky/nákupnej objednávky vykonávané v back-end systéme. Import funkcií možno použiť vtedy, keď daná požiadavka nezapadá do operácií CRUD-Q. Sú definované na úrovni služieb a môžete ich mať N funkcia importuje funkcie.

Kto vytvoril OData?

V oblasti výpočtovej techniky Open Data Protocol ( OData ) je otvorený protokol, ktorý umožňuje tvorba a spotreba dotazovateľných a interoperabilných RESTful API jednoduchým a štandardným spôsobom. Spoločnosť Microsoft iniciovala OData v roku 2007. Verzie 1.0, 2.0 a 3.0 sú vydané na základe prísľubu Open Specification Promise od spoločnosti Microsoft.

Odporúča: