Obsah:

Ako používate webhooky?
Ako používate webhooky?

Video: Ako používate webhooky?

Video: Ako používate webhooky?
Video: Používate rýchloupinák správne? 2024, Smieť
Anonim

Pri webhookoch ide vo všeobecnosti o proces pozostávajúci z troch krokov:

  1. Dostať webhook URL z aplikácie, do ktorej chcete odoslať údaje.
  2. Použite že URL v webhook časti aplikácie, z ktorej chcete prijímať údaje.
  3. Vyberte typ udalostí, na ktoré vás má aplikácia upozorniť.

Čo je to webhook a ako ho používate?

Webhooky zvyčajne sa používajú na prepojenie dvoch rôznych aplikácií. Keď nastane udalosť v spúšťacej aplikácii, serializuje údaje o tejto udalosti a odošle ich do a webhook Adresa URL z aplikácie akcie – tá, ktorú chcete vykonať na základe údajov z prvej aplikácie.

Tiež viete, ako používate Dischood Webhooky? Môžeš použite webhooky Discordu posielať akékoľvek zlúčenie kódu alebo tlačiť aktualizácie z vášho úložiska do textového kanála na vašom serveri. Vyberte úložisko, z ktorého chcete dostávať aktualizácie Nesúlad server. Po výbere úložiska prejdite do nastavení > webhooky menu: Sladké.

Len tak, čo je príklad Webhooku?

A webhook je API koncept, ktorý rastie na popularite. A webhook (nazývané aj spätné volanie cez web alebo HTTP push API ) je spôsob, akým aplikácia poskytuje iným aplikáciám informácie v reálnom čase. A webhook doručuje údaje do iných aplikácií priebežne, čo znamená, že údaje získate okamžite.

Aký je rozdiel medzi Webhook a API?

Hlavný rozdiel medzi ako Webhooky a API vo všeobecnosti je práca taká, že kým API uskutočňovať hovory bez toho, aby ste vedeli, či dostanú nejakú aktualizáciu údajov ako odpoveď alebo nie, Webhooky prijímať hovory prostredníctvom HTTP POST z externých systémov iba vtedy, keď majú nejaké aktualizácie údajov.

Odporúča: