Čo je to agent v jazyku Java?
Čo je to agent v jazyku Java?

Video: Čo je to agent v jazyku Java?

Video: Čo je to agent v jazyku Java?
Video: Java против JS. Неистовые дебаты опытных программистов. Джава Скрипт это Джава ? 2024, Smieť
Anonim

Java agenti sú špeciálnym typom triedy, ktorá pomocou Java Instrumentation API dokáže zachytávať aplikácie bežiace na JVM a upravovať ich bajtový kód. Pochopíš čo Java agenti sú, aké sú výhody ich zamestnávania a ako ich môžete použiť na profilovanie svojho Java aplikácie.

Čo je teda inštrumentácia Java?

Táto trieda poskytuje potrebné služby nástroj Java kód programovacieho jazyka. Prístrojové vybavenie je pridanie bajtových kódov k metódam na účely zhromažďovania údajov, ktoré majú nástroje využiť. Keďže zmeny sú čisto aditívne, tieto nástroje nemenia stav alebo správanie aplikácie.

Po druhé, čo je metóda Premain v jazyku Java? Poskytuje služby, ktoré umožňujú Java agentov programovacieho jazyka na nástroje programov bežiacich na JVM. Po Java Virtuálny stroj (JVM) sa inicializoval premain metóda budú volané v poradí, v akom boli špecifikovaní agenti, potom skutočná aplikácia main metóda bude volaný.

Okrem toho, ako funguje agent Java AppDynamics?

AppDynamics je popredný produkt riadenia výkonnosti aplikácií (APM). Kúsok softvéru tzv agent je nainštalovaný v Aplikácii, ktorá sa má monitorovať. The agent zhromažďuje metriky výkonu a odosiela ich do serverového procesu s názvom Controller.

Aké je použitie agenta Java?

Java agenti sú špeciálnym typom triedy, ktorá pomocou Java Instrumentation API dokáže zachytávať aplikácie bežiace na JVM a upravovať ich bajtový kód.

Odporúča: