Aké je použitie FileWriter v jazyku Java?
Aké je použitie FileWriter v jazyku Java?

Video: Aké je použitie FileWriter v jazyku Java?

Video: Aké je použitie FileWriter v jazyku Java?
Video: Septolete extra. V tvojom hrdle je tvoja sila. 2024, Apríl
Anonim

Java FileWriter trieda je použité na zápis znakovo orientovaných údajov do súboru. Je to trieda orientovaná na charakter použité na manipuláciu so súbormi v java . Na rozdiel od triedy FileOutputStream nemusíte konvertovať reťazec na bajtové pole, pretože poskytuje metódu na priamy zápis reťazca.

V súvislosti s tým, aké je použitie FileOutputStream v jazyku Java?

Java FileOutputStream . FileOutputStream je výstupný tok na zapisovanie údajov do súboru alebo FileDescriptor. FileOutputStream je použité na zapisovanie tokov nespracovaných bajtov, ako sú obrazové dáta. Je to dobré použitie s bajtmi údajov, ktoré nemožno reprezentovať ako text, ako sú PDF, excelové dokumenty, obrazové súbory atď.

Následne je otázkou, ako prepíšem súbor Java? Ak napíšete a súbor v jazyku Java ktorý sa už v umiestnení nachádza, automaticky sa prepíše. Pokiaľ k tomu nepíšeš súbor s príznakom pripojenia nastaveným na hodnotu True. FileWriter fw = new FileWriter(názov súboru, false); To bude prepísať súbor t.j. vyčistiť súbor a napíšte mu znova.

Tiež, kam FileWriter zapisuje?

FileWriter je zvyknutý Písať znakové súbory. Jeho písať () vám to umožňujú písať znak(y) alebo reťazce do súboru. FileWriters sú zvyčajne zabalené do vyššej úrovne Spisovateľ objekty, ako napríklad BufferedWriter alebo PrintWriter, ktoré poskytujú lepší výkon a vyššiu úroveň, flexibilnejšie metódy na písať údajov.

Aký je rozdiel medzi FileWriter a BufferedWriter?

FileWriter zapisuje priamo do súborov a mal by sa používať iba vtedy, keď je počet zápisov menší. BufferedWriter : BufferedWriter je takmer podobný FileWriter ale na zapisovanie údajov do súboru používa internú vyrovnávaciu pamäť. Mali by ste použiť BufferedWriter keď je počet operácií zápisu väčší.

Odporúča: