Čo je to HttpWebResponse?
Čo je to HttpWebResponse?

Video: Čo je to HttpWebResponse?

Video: Čo je to HttpWebResponse?
Video: Indila - Dernière Danse (Clip Officiel) 2024, Smieť
Anonim

Táto trieda obsahuje podporu pre HTTP špecifické použitie vlastností a metód triedy WebResponse. The HttpWebResponse trieda sa používa na vytváranie samostatných klientskych aplikácií HTTP, ktoré odosielajú požiadavky HTTP a prijímajú odpovede HTTP. Metóda zatvorenia na zatvorenie odpovede a uvoľnenie pripojenia na opätovné použitie.

Čo je teda WebRequest?

WebRequest je abstraktná trieda, ktorá modeluje stranu požiadaviek transakcií používaných na prístup k údajom z internetu. Triedy, ktoré pochádzajú z WebRequest sú povinní prepísať nasledujúce členy WebRequest triedy protokolovo špecifickým spôsobom: Systém. Net.

Okrem toho, čo je WebClient C#? The Webový klient poskytuje bežné metódy na odosielanie údajov alebo prijímanie údajov z akéhokoľvek lokálneho, intranetového alebo internetového zdroja identifikovaného pomocou URI. The Webový klient trieda používa triedu WebRequest na poskytnutie prístupu k prostriedkom. Načíta stream používaný na odosielanie údajov do zdroja.

Podobne sa môžete opýtať, čo je WebRequest C#?

The WebRequest je abstraktná základná trieda. Takže ho vlastne priamo nepoužívate. Používate ho prostredníctvom odvodených tried - HttpWebRequest a FileWebRequest. Používate metódu Create of WebRequest na vytvorenie inštancie WebRequest . GetResponseStream vráti dátový tok.

Čo je System Net WebException?

The WebException trieda je vyvolaná triedami odvodenými z WebRequest a WebResponse, ktoré implementujú zásuvné protokoly pre prístup na Internet. Kedy WebException je vyvolaný potomkom triedy WebRequest, vlastnosť Response poskytuje internetovú odpoveď pre aplikáciu.