Môžete pripojiť požiarny tablet k televízoru?
Môžete pripojiť požiarny tablet k televízoru?

Video: Môžete pripojiť požiarny tablet k televízoru?

Video: Môžete pripojiť požiarny tablet k televízoru?
Video: ДЭНАС при заболеваниях органа слуха 2024, Smieť
Anonim

Ak vy želám si pripojiť váš Kindle Oheň HD do a TV , všetky vy potrebujete štandardný kábel Micro HDMI na štandardný HDMI. Len pripojiť kábel medzi vaším zariadením a an dostupný port HDMI na vašom TV , a vy Ste pripravení vychutnať si sledovanie akéhokoľvek obsahu na vašom Kindle Oheň HD na vašom TV . The spojeniebude dokonca poskytujú zvuk.

Môžete teda pripojiť Kindle Fire k televízoru pomocou USB?

Pripojte adaptér HDMI k vášmu KindleFire . Nájdite mikro USB konektor vášho adaptéra HDMI a pripojiť to tvojmu Kindle Fire . to bude byť menším koncom adaptéra HDMI a bude zmestí sa len do mikro USB slot vášho KindleFire.

Rovnako tak dokážete odlievať z ohnivej tabuľky? Aj keď najnovšie Oheň OS je založený na KitKat4.4.3, zrkadlenie obrazovky Android (obraz odlievanie ) sa NEPRACUJE tablety Amazon Fire . Ako je uvedené nižšie, v tablety AmazonFire , v Chromecast aplikácia, môžeš nájsť Obsadenie možnosť obrazovky, ale to robí nefunguje. Zatiaľ nie je známe žiadne riešenie Amazon zmení svoj kód.

Môžem v tomto ohľade pripojiť tablet k televízoru?

Jednoducho pripojiť malý koniec kábla HDMI k vám tabletu , cez adaptér, ak používate Apple iPad alebo Android tabletu bez portu HDMI a potom pripojiť väčší koniec k portu HDMI na vašom TV . Ďalej zmeňte TV na správny zdroj HDMI.

Aký kábel potrebujem pre Kindle Fire to TV?

Pripojte svoje Kindle Fire HD tvojmu TV s HDMI kábel . Veľký koniec kábel by mal ísť do TV a malý koniec sa pripája k vášmu Kindle FireHD micro-HDMI port. Port micro-HDMI sa nachádza vedľa nabíjacieho portu na spodnej strane Kindle FireHD.

Odporúča: