Ako dlho trvá defragmentácia počítača?
Ako dlho trvá defragmentácia počítača?

Video: Ako dlho trvá defragmentácia počítača?

Video: Ako dlho trvá defragmentácia počítača?
Video: How to defrag Windows 10 - How To defrag your Hard Drive - FASTER Laptop! - Free & Easy 2024, Smieť
Anonim

Čím väčší pevný disk, tým dlhší bude vziať . Celeron s 1 GB pamäte a 500 GB pevným diskom teda nebol defragmentované v dlhý čas mohol vziať 10 hodín alebo viac. Špičkový hardvér berie hodinu až 90 minút na 500 GB disku. Najprv spustite nástroj na čistenie disku a potom defragmentovať.

Ak vezmeme do úvahy toto, zrýchli defragmentácia počítač?

To by spôsobilo vaše počítač bežať pomaly, pretože čítanie fragmentovaného súboru trvá dlhšie v porovnaní s priľahlým súborom. Komu zrýchliť počítač výkon, mali by ste defragmentovať váš pevný disk po celú dobu. Defragmentácia je proces, ktorý znižuje množstvo fragmentácie v súborových systémoch.

Po druhé, môžem zastaviť defragmentáciu uprostred? vy môcť bezpečne zastaviť Disk Defragmentátor , pokiaľ ty robiť to kliknutím na Stop a nie jeho zabitím pomocou Správcu úloh alebo iným "vytiahnutím zástrčky." Disk Defragmentácia bude jednoducho dokončite pohyb bloku, ktorý práve vykonáva, a zastaviť a defragmentácia.

Koľko prechodov vykoná defragmentácia týmto spôsobom?

Môže vziať kdekoľvek od 1-2 prechádza do 40 prechádza a ďalšie na dokončenie. Nie je stanovené žiadne množstvo defragmentovať . Môžete tiež manuálne nastaviť prechádza potrebné, ak používate nástroje tretích strán.

Ako dlho trvá defragmentácia systému Windows 10?

Čím väčší je pevný disk, tým dlhší bude vziať . Takže Celeron s 1 GB pamäte a 500 GB pevným diskom, ktorý nebol defragmentovaný dlhý čas mohol vziať 10 hodiny alebo viac. Špičkový hardvér berie hodinu až 90 minút na 500 GB disku. Najprv spustite nástroj na čistenie disku a potom defragmentovať.

Odporúča: