Aké sú náklady na MySQL?
Aké sú náklady na MySQL?

Video: Aké sú náklady na MySQL?

Video: Aké sú náklady na MySQL?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

MySQL Standard Edition (Web a koncoví používatelia) za 2 000,00 USD ročne. MySQL Enterprise Edition (Web a koncoví používatelia) za 5 000,00 USD ročne. MySQL Cluster Carrier Grade Edition (Web a koncoví používatelia) za 10 000,00 USD ročne.

Ľudia sa tiež pýtajú, či je používanie MySQL bezplatné?

MySQL je zadarmo a softvér s otvoreným zdrojovým kódom podľa podmienok GNU General Public License a je tiež dostupný pod rôznymi proprietárnymi licenciami. MySQL používa mnoho databázových webových aplikácií, vrátane Drupal, Joomla, phpBB a WordPress.

Okrem toho, je MySQL zadarmo pre Enterprise? MySQL Community Edition je voľne stiahnuteľná verzia celosvetovo najpopulárnejšej open source databázy. Komerční zákazníci majú flexibilitu výberu z viacerých edícií, aby splnili špecifické obchodné a technické požiadavky: MySQL Štandardné vydanie. MySQL Enterprise Vydanie.

Ľudia sa tiež pýtajú, stojí MySQL peniaze?

(Odkedy MySQL je beží výhradne na počítači ISP, táto aplikácia je považované za interné.) Nakoniec, MySQL licenciu môcť používať zadarmo poplatok pre všetky projekty, ktoré samotné bežia pod GPL alebo porovnateľnou bezplatnou licenciou.

Čo je MySQL a prečo sa používa?

MySQL je systém správy relačných databáz založený na SQL – Structured Query Language. Aplikácia je použité na širokú škálu účelov vrátane aplikácií na ukladanie údajov, e-commerce a protokolovanie. Najčastejšie použitie pre mySQL je však na účely webovej databázy.

Odporúča: