Aké je použitie stub?
Aké je použitie stub?

Video: Aké je použitie stub?

Video: Aké je použitie stub?
Video: What are Stubs? (Software Testing Interview Question #58) 2024, Smieť
Anonim

A útržok je malá programová rutina, ktorá nahrádza dlhší program, ktorý možno načítať neskôr alebo ktorý je umiestnený vzdialene. Napríklad program, ktorý používa Remote Procedure Calls (RPC) je skompilovaný s útržky ktoré nahrádzajú program, ktorý poskytuje požadovaný postup.

Tiež, čo je funkcia stub?

A útržok je a funkciu ktorý má očakávaný podpis (t. j. názov a akceptované argumenty), ale neúplnú implementáciu. A funkcia stub je umiestnený tak, že kód, ktorý volá funkciu možno otestovať pred tzv funkciu je plne napísaná. Príklad: funkciu balanceBudget(int year) {

Následne vyvstáva otázka, čo je to skeleton stub? - A útržok je vzdialený objekt na strane klienta. Toto útržok implementuje všetky rozhrania, ktoré implementácia vzdialeného objektu podporuje. - A kostra je vzdialený objekt na strane servera. Toto útržok pozostáva z metód, ktoré vyvolávajú volania na odoslanie vzdialenej implementácie objektov.

Len tak, aký je význam stub out?

stub out . frázové sloveso. Keď niekto vyrazí von cigaretu, dali von pritlačením k niečomu tvrdému. Tabule cez vchody varujú všetkých návštevníkov stub out ich cigarety. [Ako fungujú pahýly?

A útržok je malý kúsok kódu, ktorý počas testovania nahradí iný komponent. Výhoda použitia a útržok je, že vracia konzistentné výsledky, čo uľahčuje písanie testu. A môžete spustiť testy, aj keď ostatné komponenty nie sú pracovné ešte.

Odporúča: