Obsah:

Aká je verzia API v systéme Android?
Aká je verzia API v systéme Android?

Video: Aká je verzia API v systéme Android?

Video: Aká je verzia API v systéme Android?
Video: Delphi Программирование / Android NDK, SDK, Java Machine, JDK, Nox Player, AVD Android Эмулятор 2024, Smieť
Anonim

API Úroveň je celočíselná hodnota, ktorá jednoznačne identifikuje rámec API revíziu ponúka a verzia z Android plošina. The Android platforma poskytuje rámec API ktoré môžu aplikácie použiť na interakciu s podkladom Android systém. Rámec API pozostáva z: základnej sady balíkov a tried.

Okrem toho, čo znamená verzia API?

úrovni API je v podstate Android verzia . Namiesto používania systému Android verzia názov (napr. 2.0, 2.3, 3.0 atď.) použije sa celé číslo. Toto číslo sa každým z nich zvyšuje verzia . Android je 1.6 Úroveň API 4, Android 2.0 je Úroveň API 5, Android 2.0.1 je APILevel 6 a tak ďalej.

Okrem toho, čo je API 19 v systéme Android? Android API úrovni 19 znamená Android verzia operačného systému (kitkat). Obsahuje štandard Android balíky (od Android Open Source Projects). Ale google API 19 je android API 19 + google api's ako nastavenia Google a ďalšie balíky poskytované spoločnosťou Google.

Podobne, koľko API je v systéme Android?

Android 8.0 Funkcie a API . Android 8.0 ( API úroveň 26) predstavuje množstvo nových funkcií a možností pre používateľov a vývojárov.

Aké je najlepšie API pre Android?

Najlepšie rozhrania API a knižnice pre vývojárov Androidu

  • Cloud Storage API od CloudRail. Rozhranie CloudStorage kombinuje niekoľko bežných funkcií niekoľkých cloudových úložných systémov.
  • Renovácia z námestia.
  • GSON od spoločnosti Google.
  • EventBus od Green Robot.
  • Android Pay od spoločnosti Google.
  • Fakturácia v aplikácii zo služby Google Play.

Odporúča: