Čo je to Amazon s3 log delivery group?
Čo je to Amazon s3 log delivery group?

Video: Čo je to Amazon s3 log delivery group?

Video: Čo je to Amazon s3 log delivery group?
Video: NF - CLOUDS 2024, Smieť
Anonim

The Skupina doručenia denníka má prístup k cieľu vedro

Prístup na server protokoly sú doručené do cieľa vedro (ten vedro kde protokoly sú zaslané) prostredníctvom a doručenie účet s názvom Skupina doručenia denníka . Ak chcete získať prístup na server protokoly , Skupina doručenia denníka musí mať prístup k zápisu do cieľa vedro.

Okrem toho, čo je skupina doručenia protokolu s3?

Amazon S3 používa špeciálny doručenie guľatiny účet, tzv Skupina doručenia denníka , na zápis protokoly . Ak používate Amazon S3 konzolu na aktiváciu ťažba dreva na vedre, konzola umožňuje oboje ťažba dreva v zdrojovom segmente a aktualizuje zoznam prístupových práv v cieľovom segmente, aby udelil povolenie na zápis do Skupina doručenia denníka.

Okrem vyššie uvedeného, aký je účel povolenia prihlasovania sa do vedier s3? S3 vedierka je možné vytvárať a spravovať prostredníctvom konzoly AWS, ktorá vám umožňuje sledovať využitie ich úložiska. Okrem toho AWS poskytuje prístup na server ťažba dreva pre S3 vedierka sledovať všetky žiadosti, ktoré boli pre nich podané alebo spracované vedierka.

Podobne sa môžete opýtať, čo je protokolovanie prístupu na server s3?

Protokolovanie prístupu na server poskytuje podrobné záznamy o požiadavkách, ktoré sú predložené na S3 vedro. Denníky prístupu na server sú užitočné pre mnohé aplikácie. Napríklad, prístupový denník informácie môžu byť užitočné v oblasti bezpečnosti a prístup audity.

Ktorá služba zaznamenáva aktivitu API na vašom účte a doručuje protokolové súbory do bucketu Amazon s3?

Amazon Cloud Directory je integrovaný s AWS Spoločnosť CloudTrail, a služby ktorá zachytáva všetko a Cloudový adresár API hovory a doručí súbory denníka do vedra Amazon S3 ktoré špecifikujete.

Odporúča: