Čo je to cesta MAP v sieti asp?
Čo je to cesta MAP v sieti asp?

Video: Čo je to cesta MAP v sieti asp?

Video: Čo je to cesta MAP v sieti asp?
Video: PLAYSTATION - ТЕЛЕФОН! 2024, Smieť
Anonim

MapPath je metóda, ktorá rieši virtuálne cesty obrábať cesty . Má skvelú pomôcku pre XML a niektoré ďalšie dátové súbory. Tip: MapPath môže fungovať ako most medzi virtuálnymi špecifickými webovými stránkami cesty a fyzická osoba cesta že väčšina. NET Metódy IO budú vyžadovať.

Podobne sa môžete opýtať, čo je cesta k mape servera v asp net?

ASP MapPath Metóda. The MapPath metóda mapy špecifikovaný cesta k fyzickému cesta . Poznámka: Túto metódu nemožno použiť v relácii. OnEnd a aplikácia.

Po druhé, čo je fyzická cesta a virtuálna cesta v sieti asp? Fyzická cesta . Toto je skutočné cesta súbor je umiestnený službou IIS. Virtuálna cesta . Toto je logické cesta na prístup k súboru, na ktorý sa odkazuje mimo priečinka aplikácie IIS.

Podobne sa kladie otázka, čo je cesta MAP?

MapPath určuje relatívne alebo virtuálne cesta do mapa do fyzického adresára. Server. MapPath (."") 1 vráti aktuálny fyzický adresár vykonávaného súboru (napr. aspx).

Čo je kombinácia ciest?

Spája dva reťazce do a cesta . Skombinujte (String, String, String) Spája tri struny do a cesta . Skombinujte (String, String, String, String) Spája štyri struny do a cesta.

Odporúča: