Reindexuje vákuum úplne?
Reindexuje vákuum úplne?

Video: Reindexuje vákuum úplne?

Video: Reindexuje vákuum úplne?
Video: Улучшает ли срок службы батареи полная разрядка перед повторной зарядкой? 2024, Smieť
Anonim

A REINDEX bezprostredne po a VÁKUUM PLNÉ je zbytočné, pretože VÁKUUM PLNÉ sám prestavuje indexy. Toto je uvedené v dokumentácii 9.4 v Recovering Disk Space: The PLNÝ možnosť robí nezmršťujú sa indexy; periodikum REINDEX sa stále odporúča.

Vzhľadom na to, čo robí vákuum Full?

VÁKUUM PLNÉ . VÁKUUM PLNÉ píše celý obsah tabuľky na nový diskový súbor a uvoľní premárnené miesto späť do OS. To spôsobí uzamknutie stola na úrovni stola a pomalé rýchlosti. VACUUM FULL by malo vyhnúť sa systému s vysokým zaťažením.

ako dlho trvá plné vákuum? Re: VÁKUUM PLNÉ berie dlhý čas na dokončenie. rozprávanie, vákuum plné nie je potrebný a celkovo to nie je dobrý nápad. počuť) by ste mohli znížiť dopad rozbitím úlohy. práca by mala len vziať asi 5 minút.

Následne sa možno tiež spýtať, či má vákuová analýza zamykacieho stola?

ANALÝZA Vákua vykonáva a VÁKUUM a potom an ANALÝZA pre každého vybraného tabuľky . Táto forma je oveľa pomalšia a vyžaduje exkluzívne zámok na každej tabuľky kým sa spracováva. Keď je zoznam možností ohraničený zátvorkami, možnosti možno písať v ľubovoľnom poradí.

Ako často Autovakuum?

Pre každú databázu v klastri autovákuum pokúsi spustiť nového pracovníka raz za autovacuum_naptime (predvolená 1 minúta). To bude behať najviac autovacuum_max_workers (predvolené 3) súčasne.

Odporúča: