Obsah:

Čo je panel s nástrojmi vo Photoshope?
Čo je panel s nástrojmi vo Photoshope?

Video: Čo je panel s nástrojmi vo Photoshope?

Video: Čo je panel s nástrojmi vo Photoshope?
Video: Электрика в квартире своими руками. Финал. Переделка хрущевки от А до Я. #11 2024, Smieť
Anonim

The Panel s nástrojmi (známy aj ako Panel s nástrojmi alebo panel Nástroje). Photoshop obsahuje množstvo nástrojov, s ktorými musíme pracovať. Existujú nástroje na výber, orezanie obrázka, úpravu a retuš a mnoho ďalších.

Tiež sa pýtate, kde je panel s nástrojmi vo Photoshope?

Keď spustíte Photoshop , Nástroje bar sa automaticky zobrazí na ľavej strane okna. Ak chcete, môžete kliknúť na bar v hornej časti panela s nástrojmi a potiahnite položku Nástroje bar na pohodlnejšie miesto. Ak nevidíte Nástroje bar keď otvoríte Photoshop , prejdite do ponuky Okno a vyberte možnosť Zobraziť nástroje.

Tiež viete, čo je panel možností vo Photoshope? The Panel možností je horizontálna bar ktorý beží pod Menu Bar vo Photoshope . Môžete ho zapnúť a vypnúť prostredníctvom ponuky systému Windows, takže ak ho nevidíte na obrazovke, určite ho chcete zapnúť pomocou okna > možnosti . Práca Panel možností je nastaviť možnosti nástroja, ktorý sa chystáte použiť.

Čo je potom súprava nástrojov vo Photoshope?

Photoshop Toolbox . The nástrojov obsahuje hlavné nástroje na prácu s obrázkami. Kliknutím na ľubovoľný nástroj ho vyberte a použite. Malá šípka vedľa nástroja v nástrojov označuje, že nástroj má k dispozícii aj ďalšie možnosti. In Photoshop , kliknutím a podržaním myši na nástroji zobrazíte jeho možnosti.

Ako získate späť panel s nástrojmi?

Urobiť tak:

  1. Stlačte kláves Alt na klávesnici.
  2. Kliknite na Zobraziť v ľavom hornom rohu okna.
  3. Vyberte Panely s nástrojmi.
  4. Začiarknite možnosť Panel s ponukami.
  5. Opakujte kliknutie pre ďalšie panely nástrojov.

Odporúča: