Čo je poskytovanie údajov v SAP HANA?
Čo je poskytovanie údajov v SAP HANA?

Video: Čo je poskytovanie údajov v SAP HANA?

Video: Čo je poskytovanie údajov v SAP HANA?
Video: ВСЯ НОЧЬ С ПОЛТЕРГЕЙСТОМ В ЖИЛОМ ДОМЕ, я заснял жуткую активность. 2024, Smieť
Anonim

Poskytovanie DÁT je proces vytvárania, prípravy a umožnenia poskytovania siete údajov svojmu užívateľovi. Údaje je potrebné načítať SAP HANA predtým údajov sa dostane k používateľovi prostredníctvom nástroja front-end. Všetky tieto procesy sa označujú ako ETL (Extract, Transform a Load) a podrobnosti sú uvedené nižšie -

Tiež viete, čo je replikácia údajov v Hana?

SAP Replikácia HANA umožňuje migráciu údajov od zdrojových systémov po SAP Databáza HANA . Jednoduchý spôsob pohybu údajov z existujúceho systému SAP na HANA je pomocou rôznych replikácia údajov techniky. Systém replikácie možno nastaviť na konzole pomocou príkazového riadku alebo pomocou HANA štúdio.

aký je rozdiel medzi SLT a bods? BODS je ETL nástroj, v ktorom môžeme extrahovať dáta z akéhokoľvek SAP alebo non SAP systému. SLT je alternatívny prístup na extrakciu údajov zo systému SAP a je najvhodnejší pre služby v reálnom čase BODS sa používa pre dávkové úlohy, keďže sa v nej zaoberáme plánovaním a sledovaním úloh.

Čo teda používa inteligentná integrácia údajov SAP HANA na poskytovanie údajov?

Použite a Inteligentná dátová integrácia SAP HANA REST API na programové vykonávanie a monitorovanie vývojových diagramov, na spracovanie údajov pre interaktívne údajov transformáciu v rámci vašej aplikácie a na vytváranie, úpravu a odstraňovanie virtuálnych tabuliek.

Čo je replikácia založená na ETL?

ETL - Založená replikácia (SAP Data Services) Odoslať spätnú väzbu. Extrakcia-Transformácia-Zaťaženie ( ETL ) založené údajov replikácie používa dátové služby SAP (nazývané aj dátové služby) na načítanie relevantných obchodných údajov zo SAP ERP do databázy SAP HANA. To vám umožní čítať obchodné údaje na úrovni aplikačnej vrstvy.

Odporúča: