Obsah:

Ako môžem skontrolovať, kedy vyprší platnosť môjho účtu Windows?
Ako môžem skontrolovať, kedy vyprší platnosť môjho účtu Windows?

Video: Ako môžem skontrolovať, kedy vyprší platnosť môjho účtu Windows?

Video: Ako môžem skontrolovať, kedy vyprší platnosť môjho účtu Windows?
Video: How to Check When is your Windows 10 Going to Expire (Check Expire Date) 2024, Smieť
Anonim

Kontrola vášho heslá expirácia dátum

Ak bežíte Windows 7, prejdite na Štart a zadajte cmd v Vyhľadávacie programy a pole súborov. Potom stlačte Enter. Ak bežíte Windows 8, kliknite pravým tlačidlom myši a Kliknite na tlačidlo Štart, kliknite na položku Spustiť a zadajte príkaz cmd.

Ako teda zistím, že platnosť môjho hesla systému Windows vyprší?

NET USER Príkaz na kontrolu podrobností o vypršaní platnosti hesla

  1. Prejdite do ponuky Štart alebo na panel vyhľadávania.
  2. Napíšte „CMD“alebo „Príkazový riadok“a stlačením klávesu Enter otvorte okno príkazového riadka.
  3. V okne príkazového riadka zadajte nižšie uvedený príkaz a stlačením klávesu Enter zobrazte podrobnosti o používateľskom účte.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako zmením svoje heslo systému Windows po uplynutí jeho platnosti? Stačí si vybrať platnosť vypršala účtu a kliknite na Obnoviť heslo tlačidlo. Zadajte a Nový heslo po zobrazení výzvy a kliknite na tlačidlo OK. Po resetovanie heslo, ktorého platnosť vypršala , reštartovať tvoj počítač a odstráňte ho a CD. Teraz sa môžete prihlásiť Windows s a Nový heslo práve si nastavil.

Podobne, ako zistím, kedy vyprší platnosť hesla môjho reklamného účtu?

Ak chcete nájsť dátum heslo bol naposledy nastavený, spustite tento príkaz. Na snímke obrazovky nižšie môžete vidieť, že vráti všetko používateľov , heslo posledný nastavený dátum a ak heslo nikdy vyprší . Ak chcete zobraziť expirácia skôr dátum ako heslo posledný nastavený dátum, použite tento príkaz.

Ako zastavím vypršanie platnosti hesla v systéme Windows 10?

Prejdite do časti Lokálni používatelia a skupiny >> Používatelia. Na pravej table dvakrát kliknite na svoje používateľské konto. 3. Začiarknite políčko „ heslo nikdy platnosť vypršala “, a potom kliknite na tlačidlo OK zakázať uplynutie platnosti hesla systému Windows 10.

Odporúča: