Ako vrátim svoj produkt HP?
Ako vrátim svoj produkt HP?

Video: Ako vrátim svoj produkt HP?

Video: Ako vrátim svoj produkt HP?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Apríl
Anonim

Komu vrátiť alebo výmena an položku, musíte najprv získať a Návrat Autorizácia tovaru (RMA) od HP , buď zavolaním na číslo 1-888-650-1544, online alebo cez chat. Návrat štítok, ktorý vám pošleme e-mailom, vám to umožní vrátiť položka k nám.

Ako teda vrátim záruku na notebook HP?

Prosím zavolaj HP vo vašej krajine a pošlite ho späť na OPRAVU, nie NÁVRAT . V niektorých krajinách vám to povoľujú zákony o spotrebiteľoch vrátiť sa v rámci 15 dní alebo 30 dní, ale po týchto obdobiach už nemôžete vrátiť , výrobcovia môžu vziať tovar späť a opraviť za vás. alebo zavolajte HP technická podpora: 800-474-6836.

Okrem vyššie uvedeného, môžete vrátiť tlačiarne? Všetok atrament a toner je možné vymeniť alebo vrátiť za plnú náhradu spolu s originálnou účtenkou a v pôvodnom, neotvorenom stave do 30 dní od nákupu. Softvér, disky CD, DVD a videohry môžu byť vrátené s plnou náhradou ak v originálnom, neotvorenom obale do 14 dní od zakúpenia.

Môžem teda vymeniť svoj laptop HP?

vy môcť upgradovať na nový laptop kedykoľvek chceš. Minimálna hodnota záruky bude líšiť podľa laptop série a mesiac vrátenia tovaru (12 – 36 mesiacov od dátumu nákupu). vy môcť vyberte si však výmena tvoj notebook HP aj mimo tohto časového okna bez uplatnenia minimálnych záruk.

Aké sú zásady vrátenia sponiek?

Ak nie ste úplne spokojný s nákupom, vrátiť do 30 dní (počítače, notebooky, tablety, elektronické čítačky, inteligentné/mobilné telefóny a nerozbalené drony do 14 dní) v predajnom stave v originálnom balení (vrátane UPC kódu, manuálu, dielov a vašej účtenky alebo baliaceho listu) za plnú cenu vrátenie peňazí alebo

Odporúča: