Ako zaregistrujem produkt Cisco?
Ako zaregistrujem produkt Cisco?

Video: Ako zaregistrujem produkt Cisco?

Video: Ako zaregistrujem produkt Cisco?
Video: Базовая настройка Cisco ASA 2024, Apríl
Anonim

Vo webovom prehliadači prejdite na Produkt Cisco Licencia Registrácia webová stránka: www. cisco .com/go/license. Zadajte svoje Produkt Autorizačný kľúč (PAK). Pokračujte kliknutím na „Fulfill Single PAK“.

Jednoducho, čo je licencia Cisco?

Inteligentný Licencovanie je systém, ktorý pozostáva z a licenciu manažér na a Cisco IOS XE zariadenie, ktoré spravuje licencií pre rôzne softvérové a hardvérové funkcie. The licenciu manažér analyzuje a overuje a licenciu pred jeho prijatím.

Okrem vyššie uvedeného, ako môžem kontaktovať Cisco TAC? Ak sa nachádzate v Severnej Amerike, môžete hovor 1-800-553-2447, kde získate pomoc TAC spoločnosti Cisco podporná organizácia.

Podobne, čo je účet Cisco CCO?

Cisco Connection Online je interaktívna webová stránka podpory zákazníkov. Ak chcete získať prístup k CCO webstránka, Cisco vyžaduje, aby ste dokončili proces registrácie a získali a Cisco CCO číslo.

Čo je to CCO ID?

A " ID CCO " je skratka pre "Cisco Connection OnlineIDentification." CCO jazyk sa stále objavuje v mnohých častiach lokality a ID CCO " zostáva názov prihlasovacieho identifikátora používaného na prístup ku všetkým online službám Cisco. Môžete sa zaregistrovať na ID CCO na Cisco.com GuestRegistration.

Odporúča: