Čo je sieť aplikácií AWS?
Čo je sieť aplikácií AWS?

Video: Čo je sieť aplikácií AWS?

Video: Čo je sieť aplikácií AWS?
Video: Java On Conference 2022, JDK 19, Spring Framework 6 и Spring Boot 3 [Новости MJC #11] 2024, Smieť
Anonim

AWS App Mesh je služba pletivo ktorý poskytuje aplikácie -úrovňové siete, ktoré vašim službám uľahčia vzájomnú komunikáciu v rámci viacerých typov výpočtovej infraštruktúry. Každá služba môže byť postavená pomocou viacerých typov výpočtovej infraštruktúry ako napr Amazon EC2 a AWS Fargate.

Potom, čo je Appesh?

AWS App Mesh je sieť služieb založená na Envoy proxy, ktorá uľahčuje monitorovanie a ovládanie mikroslužieb. Ak chcete používať App Mesh, musíte mať existujúcu aplikáciu spustenú na AWS Fargate, Amazon ECS, Amazon EKS, Kubernetes na AWS alebo Amazon EC2. Pre viac informácií o AWS AppMesh navštívte stránku AWS Docs AppMesh.

Tiež, čo je lepidlo AWS? Lepidlo AWS je plne spravovaná služba ETL (extract, transform, and load), vďaka ktorej je jednoduché a nákladovo efektívne kategorizovať vaše dáta, čistiť ich, obohacovať a spoľahlivo presúvať medzi rôznymi dátovými skladmi. Môžete tiež použiť Lepidlo AWS Operácie API na prepojenie Lepidlo AWS služby.

Vzhľadom na to, čo je cloudová mapa AWS?

Cloudová mapa AWS je a oblak služba zisťovania zdrojov. Cloudová mapa umožňuje registrovať akékoľvek aplikačné zdroje, ako sú databázy, fronty, mikroslužby a iné oblak zdrojov s vlastnými názvami. Cloudová mapa potom neustále kontroluje stav zdrojov, aby sa uistil, že umiestnenie je aktuálne.

Čo je katalóg služieb AWS?

Katalóg služieb AWS umožňuje organizáciám vytvárať a spravovať katalógy IT služby ktoré sú schválené na použitie na AWS . Tieto IT služby môže zahŕňať všetko od obrazov virtuálnych strojov, serverov, softvéru a databáz až po kompletné viacvrstvové aplikačné architektúry.

Odporúča: