Čo je služba AWS ECS?
Čo je služba AWS ECS?

Video: Čo je služba AWS ECS?

Video: Čo je služba AWS ECS?
Video: Hacked Jacuzzi, JDK 18, Kotlin 1.7.0, ECMAScript 2022 and new Amazon products [MJC News #10] 2024, Apríl
Anonim

Elastická nádoba Amazon servis ( ECS ) je vysoko škálovateľná a vysoko výkonná správa kontajnerov služby ktorý podporuje kontajnery Docker a umožňuje vám jednoducho spúšťať aplikácie na spravovanom klastri Amazonu EC2 prípadov.

Vzhľadom na to, ako funguje AWS ECS?

Úvod do Amazon ECS ECS prevádzkuje vaše kontajnery na klastri Amazon EC2 (Elastic Compute Cloud) inštancie virtuálnych strojov predinštalované s Dockerom. Zaoberá sa inštaláciou kontajnerov, škálovaním, monitorovaním a správou týchto inštancií prostredníctvom rozhrania API a rozhrania API AWS Riadiaca konzola.

Po druhé, je AWS ECS zadarmo? Neplatí sa zaň žiadny ďalší poplatok EC2 typ spustenia. Platíte za AWS zdroje (napr. EC2 inštancie alebo zväzky EBS), ktoré vytvoríte na uloženie a spustenie vašej aplikácie. Platíte len za to, čo používate, tak ako to používate; neexistujú žiadne minimálne poplatky a žiadne záväzky vopred.

Následne je otázkou, čo je služba v ECS?

A servis sa používa na zaručenie, že budete mať vždy spustený určitý počet úloh. Ak sa kontajner úlohy ukončí v dôsledku chyby alebo ak zlyhá základná inštancia EC2 a je nahradená, Služba ECS nahradí neúspešnú úlohu.

Používa ECS ec2?

Nie AWS ECS je len logickým zoskupením (zhlukom). EC2 prípady a všetky EC2 inštancie súčasťou an ECS pôsobiť ako hostiteľ Docker, t.j. ECS môže poslať príkaz na spustenie kontajnera na nich ( EC2 ). Ak už máte EC2 a potom spustite ECS , stále budete mať jednu inštanciu.

Odporúča: