Obsah:

Ako vytvoríte tabuľku na počítači Mac?
Ako vytvoríte tabuľku na počítači Mac?

Video: Ako vytvoríte tabuľku na počítači Mac?

Video: Ako vytvoríte tabuľku na počítači Mac?
Video: Jednoduchý návod na instalaci Windows na Apple Mac 2024, Apríl
Anonim

Vo výbere šablón prejdite na typ tabuľkový procesor chceš vytvoriť a potom dvakrát kliknite na šablónu, aby ste ju otvorili. Komu vytvoriť nový tabuľkový procesor od začiatku, dvakrát kliknite na šablónu Prázdna. Vykonajte niektorý z nasledujúcich krokov: Pridajte do tabuľky svoje vlastné hlavičky a údaje: Vyberte bunku tabuľky a potom zadajte.

Ako v tomto ohľade vytvorím tabuľku Excel na počítači Mac?

Vytvorte novú tabuľku

  1. Krok 1: Spustite čísla. Kliknite na položku Čísla. Kliknite na ikonu Numbers v Docku.
  2. Krok 2: Vyberte si šablónu. Vyberte šablónu. Vyberte šablónu zo zoznamu a potom kliknite na Vybrať.
  3. Krok 3: Vytvorte. Teraz ste pripravení na vloženie údajov.

Okrem vyššie uvedeného, môžete získať Excel na Mac? Zábavný fakt: Existuje verzia Microsoft Officenapísané len pre Mac . Takže môžeš použi Word, Excel a PowerPoint na a Mac presne ako na PC. Takže môžeš používať všetky aplikácie vy láska na tvojom Mac , a mať prístup k vašej pošte, kontaktom a kalendáru z kancelárie, a to všetko súčasne.

Existuje aj tabuľka na Macu?

Ak na svojom počítači používate program Microsoft Excel Mac , môžete uložiť tabuľky vytvoríte a otvoríte ich v Numbers, Tabuľka spoločnosti Apple aplikácie. Je to užitočná funkcia, ktorú môžete použiť v prípade, že nemáte prístup k aplikáciám spoločnosti Microsoft. Každý Mac prichádza s Apple's Aplikácie iWork: Pages (textový procesor), Numbers ( tabuľkový procesor ) a Keynote (prezentácie).

Je Excel kompatibilný s číslami?

Zatiaľ čo Excel prichádza s verziami, ktoré sú pre Windows aj Mac kompatibilné , Apple čísla je možné prevádzkovať iba na počítači Mac. Keď sa vykoná porovnanie funkcií medzi Excel a Apple čísla , Excel ponúka 138 ďalších funkcií, ktoré možno použiť na vykonávanie zložitých finančných výpočtov.

Odporúča: