Obsah:

Môžete kombinovať súbory PDF v aplikácii Adobe Acrobat Reader DC?
Môžete kombinovať súbory PDF v aplikácii Adobe Acrobat Reader DC?

Video: Môžete kombinovať súbory PDF v aplikácii Adobe Acrobat Reader DC?

Video: Môžete kombinovať súbory PDF v aplikácii Adobe Acrobat Reader DC?
Video: Полное руководство по Google Forms - универсальный инструмент для опросов и сбора данных онлайн! 2024, Apríl
Anonim

Zlúčiť súbory PDF , dva alebo viac, pomocou Kombinácia Adobe Acrobat Reader Funkcia PDF. Adobe AcrobatReader DC je cloudová verzia Adobe Acrobat Pro. PDF môžu nekombinujte sa Čitateľ sám; potrebujú nástroje, ktoré nájdete v oboch Acrobat verzia.

Tiež sa vás pýtame, môžete kombinovať súbory PDF v aplikácii Adobe Acrobat Reader DC?

Ako kombinovať a zlúčiť súbory do onePDF : Vnútri Acrobat , kliknite na ponuku Nástroje a vyberte Kombinovať súbory . Kliknite Kombinovať súbory a potom kliknite na položku Pridať Súbory na výber súbory vás chcete zahrnúť do svojho PDF . Ak chcete zmeniť poradie, kliknite, potiahnite a pustite súbory a stránky.

Tiež viete, ako môžem zlúčiť súbory PDF na Disku Google? Zlúčiť Viacnásobné PDF s PDF Mergy Po nainštalovaní vyberte všetky PDF súbory chceš zlúčiť . Môžete vybrať viacero súbory v disk Google podržaním tlačidla CTRL a kliknutím na každý z nich. Akonáhle ste vybrali všetky súbory chceš kombinovať , kliknite pravým tlačidlom myši, umiestnite kurzor myši na položku Otvoriť v programe a kliknite PDF Mergy.

Okrem vyššie uvedeného, môže štandardné Adobe zlúčiť súbory PDF?

Vytvorte zlúčené súbory PDF . Použi Skombinujte Filestool do zlúčiť Word, Excel, PowerPoint, audio alebo video súbory, webové stránky alebo existujúce PDF . Acrobat umožňuje zobraziť a usporiadať dokumenty a strany pred vytvorením súboru.

Ako naskenujem viacero strán do jedného PDF?

Môžete použiť A-PDF Image to PDF (bezplatné stiahnutie tu) na skenovanie viacerých strán do jedného súboru PDF iba v 2 krokoch:

  1. Kliknutím na ikonu "Skenovať papier" vyberte skener.
  2. Kliknutím na ikonu „Vytvoriť do jedného PDF“vytvoríte nový dokument PDF obsahujúci všetky naskenované papiere.

Odporúča: