Obsah:

Ako pripojím svoje Arduino k Ethernetu?
Ako pripojím svoje Arduino k Ethernetu?

Video: Ako pripojím svoje Arduino k Ethernetu?

Video: Ako pripojím svoje Arduino k Ethernetu?
Video: Как измерить любое напряжение постоянного тока с Arduino ARDVC-01 2024, Apríl
Anonim

Ak chcete pripojiť Arduino Ethernet Shield k hardvéru Arduino a vášmu počítaču:

  1. Miesto Ethernet Pevne sa štítiť Arduino hardvér. Ethernet Štít naskladaný Arduino hardvér je zobrazený v a nasledujúci obrázok.
  2. Pripojte Ethernet Štít na a sieťový smerovač, príp tvojmu počítač, pomocou RJ45 kábel. Poznámka.

Podobne sa môžete opýtať, má Arduino Ethernet?

Arduino Ethernet bez PoE. The Arduino Ethernet je Arduino vývojová rada s Wiznet Ethernet rozhranie zabudované na tej istej doske! to má 14 digitálnych vstupných/výstupných kolíkov, 6 analógových vstupov, 16 MHz kryštálový oscilátor, pripojenie RJ45, napájací konektor, hlavička ICSP a tlačidlo reset.

Podobne, aké kolíky používa štít Ethernet? The Používa Ethernetový štít digitálny špendlíky 11, 12, 13, 10 a 4 pre komunikáciu SPI s W5200 Ethernet ovládač a SD kartu. Preto, štít je kompatibilný s akýmkoľvek iným štít že robí nie použite špendlíky 10 a 4 v tejto súvislosti.

Čo je teda ethernetový štít?

Arduino Ethernetový štít umožňuje Arduino doske pripojiť sa k internetu. Je založený na Wiznet W5100/W5200 ethernet čip poskytujúci sieťový (IP) zásobník schopný TCP aj UDP. Použi Ethernet knižnica na písanie náčrtov, ktoré sa pripájajú na internet cez RJ45 Ethernet zdvihák.

Čo je Ethernet Shield Arduino?

The Arduino Ethernet Shield umožňuje an Arduino doska na pripojenie k internetu. Je založený na Wiznet W5100 ethernet čip (datasheet). Wiznet W5100 poskytuje sieťový (IP) zásobník schopný TCP aj UDP. Podporuje až štyri súčasné pripojenia zásuviek.

Odporúča: