Ako fungujú telefóny Caption?
Ako fungujú telefóny Caption?

Video: Ako fungujú telefóny Caption?

Video: Ako fungujú telefóny Caption?
Video: How a Caption Phone Call Works 2024, Apríl
Anonim

Telefóny s titulkami možno použiť v domácnosti alebo na práca a majú vstavanú obrazovku, ktorá zobrazuje text titulky konverzácie počas hovoru v takmer reálnom čase. Keď sa uskutoční hovor, telefón s titulkami automaticky sa pripojí k a Telefón s titulkom Služba (CTS).

Otázkou tiež je, ako fungujú telefóny so skrytými titulkami?

A telefón s titulkami je špeciálna telefón ktorý má vstavanú obrazovku do zobraziť v texte ( titulky ) všetko, čo hovorí druhý účastník hovoru. Keď sa uskutoční odchádzajúci hovor pomocou a telefón CapTel , hovor sa automaticky spojí do a Telefón s titulkom Služba (CTS).

Okrem toho, koľko stojí telefón s titulkami? Náklady na nákup CapTel telefón priamo je 75 dolárov, ale existujú veľa programy dostupné pre ľudí so stratou sluchu na získanie CapTel telefón zadarmo alebo za zníženú sadzbu.

Ako tu funguje služba titulkov CapTel?

Používateľ vytočí číslo osoby, ktorej chce zavolať CapTel telefón 800. Hovor je transparentne spojený cez telefónnu linku s a služby ktorý poskytuje titulky . Na Služba titulkov , špeciálne vyškolený operátor používa technológiu rozpoznávania hlasu na prepis toho, čo hovorí druhá strana.

Je CaptionCall skutočne zadarmo?

Prijať CaptionCall bez akýchkoľvek nákladov tým, že najskôr navštívite načúvacieho odborníka. Keď spolu so žiadosťou o telefón predložíte podpísaný odborný certifikát, neplatíte žiadne poplatky vopred. Stiahnite si certifikačný formulár tu.

Odporúča: