Čo je rozhranie RequestDispatcher Ako získate objekt, ktorý ho implementuje?
Čo je rozhranie RequestDispatcher Ako získate objekt, ktorý ho implementuje?

Video: Čo je rozhranie RequestDispatcher Ako získate objekt, ktorý ho implementuje?

Video: Čo je rozhranie RequestDispatcher Ako získate objekt, ktorý ho implementuje?
Video: Section 1: More Comfortable 2024, Smieť
Anonim

The Rozhranie RequestDispatcher definuje an objekt ktorý prijme požiadavku od klienta a odošle ju do zdroj (napríklad servlet, JSP, súbor HTML).

Podobne sa kladie otázka, aký je účel rozhrania RequestDispatcher?

The Rozhranie RequestDispatcher poskytuje možnosť odoslania požiadavky inému zdroju, ktorým môže byť html, servlet alebo jsp. Toto rozhranie možno použiť aj na zahrnutie obsahu iného zdroja. Je to jeden zo spôsobov spolupráce servletov.

Tiež viete, aký je rozdiel medzi metódou RequestDispatcher forward () a include ()? Hlavný rozdiel je to, keď používate dopredu ovládanie sa prenesie na ďalší servlet/jsp, ktorý voláte zahŕňajú zachová kontrolu s aktuálnym servletom, to len zahŕňa spracovanie vykonávané volajúcim servletom/jsp (ako vykonanie akéhokoľvek out. println alebo iného spracovania).

Čo je teda RequestDispatcher a ako funguje?

Rozhranie RequestDispatcher . Definuje objekt, ktorý prijíma požiadavky od klienta a odosiela ich do akéhokoľvek prostriedku (ako je servlet, súbor HTML alebo súbor JSP) na serveri. Toto rozhranie je určené na zabalenie servletov, ale môže vytvoriť kontajner servletov RequestDispatcher objekty na obalenie akéhokoľvek typu zdroja.

Čo je RequestDispatcher v jazyku Java?

RequestDispatcher je rozhranie, ktorého implementácia definuje objekt, ktorý môže odoslať požiadavku na akékoľvek zdroje (ako sú HTML, Image, JSP, Servlet) na serveri.

Odporúča: