Dá sa gelcoat riediť?
Dá sa gelcoat riediť?

Video: Dá sa gelcoat riediť?

Video: Dá sa gelcoat riediť?
Video: How to Wet Sand a Boat Properly ⛵️ (Remove Fiberglass Oxidation & Restore Faded Gelcoat) 2024, Smieť
Anonim

Pri striekaní gelcoat , vy bude potrebujete striekaciu pištoľ s hrotom 3,0 alebo väčším. Patch booster je aditívum, ktoré redne z tvojho gelcoat pričom bráni behu. Produkt bude neovplyvňuje farby ako styrén alebo acetón a pridáva sa až do 25 percent objemu gelcoat (jeden liter na galón).

Čo môžem v tomto ohľade použiť na tenký gelcoat?

Komu tenký a gélový náter , použitie styrénový monomér. Je možné použitie acetón na tenký gélový povlak , ale je tu šanca gélový náter bude byť gumové alebo mäkké. Na druhej strane styrén bude podporujú zosieťovanie živice a katalyzátora. Do nepridávajte viac ako 10 % objemových styrénu alebo acetónu.

Môžete tiež riediť Flowcoat? Aktívny člen. Chceli by ste potrebovať tenký a flowcoat veľa dole, pretože ide o hustú konzistenciu navrhnutú tak, aby prešla drsným vnútrom GRP.

V súvislosti s tým, môžete tenkú vrstvu gélu naniesť pomocou MEK?

Popis: Metyletylketón ( MEK ) je účinným rozpúšťadlom v gelcoaty čo im umožňuje striekať a vyrovnávať výrazne lepšie ako acetón pri striekaní. MEK by mal byť zvyknutý tenký gelcoat 10 % hmotn by mal nepresiahne 15 %.

Môžete natrieť gélovým lakom?

Ak povrch je už pokrytý gelcoat , alebo ak povrch je sklenené vlákno alebo polyesterová živica, potom sa aplikuje gelcoat bude byť hračkou. Ak povrch je farba, potom farba by musia byť pred aplikáciou odstránené gelcoat.

Odporúča: