Obsah:

Ako vytvorím hromadné API v Salesforce?
Ako vytvorím hromadné API v Salesforce?

Video: Ako vytvorím hromadné API v Salesforce?

Video: Ako vytvorím hromadné API v Salesforce?
Video: Leap Motion SDK 2024, Smieť
Anonim

In Salesforce , v časti Nastavenie zadajte Objem Data Load Jobs v poli Quick Find a potom vyberte Objem Úlohy načítania údajov. Na tejto stránke môžete skontrolovať stav úlohy. Alebo môžete kliknúť na ID úlohy a skontrolovať stav a získať podrobné výsledky pre danú úlohu. V API , používame zdroj /jobs/ingest/ jobID na monitorovanie úlohy.

Okrem toho, ako môžem použiť hromadné API v Salesforce?

The Salesforce Bulk API vám umožňuje rýchlo načítať údaje vašej organizácie Salesforce zo súborov CSV alebo XML. Komu použitie a Hromadné API , najprv vytvoríte úlohu, ktorej výsledkom bude ID úlohy. Potom do úlohy pridáte jednu alebo viac dávok, ktoré sú identifikované podľa ID úlohy. Výsledkom každej šarže je ID šarže.

Okrem vyššie uvedeného, čo je hromadné API v nakladači údajov? The Hromadné API je optimalizovaný na asynchrónne načítanie alebo vymazanie veľkého počtu záznamov. Je rýchlejší ako založený na SOAP API vďaka paralelnému spracovaniu a menšiemu počtu obojsmerných ciest siete. Predvolene, Data Loader používa na báze SOAP API na spracovanie záznamov.

Ľudia sa tiež pýtajú, ako hromadne načítam údaje v Salesforce?

Návod na hromadné vkladanie

  1. Vytvorte súbor CSV obsahujúci vaše údaje. Pomocou preferovaného tabuľkového nástroja vytvorte súbor CSV, ktorý obsahuje záznamy, ktoré chcete vložiť.
  2. Vytvorte si prácu. Ak chcete vykonať akúkoľvek úlohu hromadného rozhrania API 2.0, ako je vkladanie alebo aktualizácia záznamov, musíte najskôr vytvoriť úlohu.
  3. Nahrajte svoje údaje CSV.
  4. Zatvorte úlohu.
  5. Skontrolujte stav a výsledky úlohy.

Aká je predvolená veľkosť dávky, ak povolíme hromadné API?

The predvolená veľkosť dávky v Data Loader je 200 alebo, Ak ty vybrať " Povoliť hromadné API ", predvolená veľkosť dávky je 2 000.

Odporúča: