Čo je to hromadné API Salesforce?
Čo je to hromadné API Salesforce?

Video: Čo je to hromadné API Salesforce?

Video: Čo je to hromadné API Salesforce?
Video: Webinár Plnohodnotné využitie SharePointu 2024, Smieť
Anonim

Hromadné API je založený na princípoch REST a je optimalizovaný na načítanie alebo vymazanie veľkých súborov údajov. Môžete ho použiť na dopytovanie, dotazovanie na všetko, vkladanie, aktualizáciu, upsert alebo mazanie mnohých záznamov asynchrónne odoslaním dávok. Hromadné API je navrhnutý tak, aby uľahčil spracovanie údajov od niekoľkých tisíc až po milióny záznamov.

Podobne sa pýta, ako môžem použiť hromadné API v Salesforce?

The Salesforce Bulk API vám umožňuje rýchlo načítať údaje vašej organizácie Salesforce zo súborov CSV alebo XML. Komu použitie a Hromadné API , najprv vytvoríte úlohu, ktorej výsledkom bude ID úlohy. Potom do úlohy pridáte jednu alebo viac dávok, ktoré sú identifikované podľa ID úlohy. Výsledkom každej šarže je ID šarže.

Čo je to hromadný dopyt okrem vyššie uvedeného? Hromadný dopyt . Použite hromadný dopyt efektívne dopyt veľké súbory údajov a znížiť počet žiadostí API. A hromadný dopyt dokáže získať až 15 GB dát rozdelených do 15 1-GB súborov. Podporované dátové formáty sú CSV, XML a JSON.

Čo je v tejto súvislosti hromadné API v nakladači údajov?

The Hromadné API je optimalizovaný na asynchrónne načítanie alebo vymazanie veľkého počtu záznamov. Je rýchlejší ako založený na SOAP API vďaka paralelnému spracovaniu a menšiemu počtu obojsmerných ciest siete. Predvolene, Data Loader používa na báze SOAP API na spracovanie záznamov.

Aká je predvolená veľkosť dávky, ak povolíme hromadné API?

v súčasnosti my nemajú ako nastaviť BULK API na základe úloh. Autor: predvolená , Veľkosť hromadnej dávky API je nastavená na 10 000 v akejkoľvek úlohe Informatica Cloud.

Odporúča: