Obsah:

Ktorý Kindle Fire je najlepšie kúpiť?
Ktorý Kindle Fire je najlepšie kúpiť?

Video: Ktorý Kindle Fire je najlepšie kúpiť?

Video: Ktorý Kindle Fire je najlepšie kúpiť?
Video: Как придать Объём волосам Пошагово дома | 4 способа Укладки волос! Как научиться укладывать волосы! 2024, Smieť
Anonim

Najlepší tablet Kindle Fire v roku 2020

  • Najlepšie celkovo: Fire HD 8 Tablet .
  • Najlepšie Hodnota: Oheň 7 Tablet .
  • Najlepšie pre zábavu: Fire HD 10 Tablet .
  • Najlepšie pre deti: Fire HD Edícia 8 Kids Tablet .

Následne sa možno spýtať, oplatí sa kúpiť tablet Amazon Fire?

Amazonky nové 50 dolárov Požiarna tableta je jedným z mála Android tablety, ktoré sa oplatí kúpiť . The Oheň 7 nie je kapitál-g Dobré v každom podstatnom aspekte: 7-palcový displej nie je HD. Aj keď je o niečo menej nudný ako posledný model, stále sa drží na nízkom rozlíšení 1024 x 600.

Následne je otázkou, čo je lepšie Kindle alebo fire? The Oheň tablet je rozumna volba. Môžete si vybrať medzi 7, 8 a 10-palcovými obrazovkami (v prípade učebníc platí, že čím väčšia obrazovka lepšie ). Najdôležitejšie je, že Oheň je lepšie potom Kindle pokiaľ ide o pamäť – a môžete ju niekoľkokrát rozšíriť pomocou karty microSD.

Čo je teda najnovším Kindle Fire 2019?

V minulom roku Amazon vydal aktualizácie pre oba svoje detské tablety Oheň Edícia 7 Kids ( 2019 ) a Fire HD Edícia 8 Kids (2018). Spoločnosť zároveň oznámila nový Fire HD Edícia 10 pre deti ( 2019 ). Stále si myslíme HD 8 je najlepšie zariadenie pre väčšinu detí.

Aký je najnovší tablet Fire?

Oheň HD 10 prichádza s najväčším interným úložiskom zo všetkých Požiarna tableta na 32 alebo 64 GB, skvelé na sledovanie offline videa. Rozšírte si úložisko až o 256 GB pomocou microSD karty a majte so sebou fotografie, obľúbené filmy a kompatibilné hry a aplikácie.

Odporúča: