Obsah:

Aké sú výhody používania TestNG?
Aké sú výhody používania TestNG?

Video: Aké sú výhody používania TestNG?

Video: Aké sú výhody používania TestNG?
Video: IC3PEAK – music and modern art (English subs) / вДудь 2024, Smieť
Anonim

Existuje množstvo výhod, ale z pohľadu Selenium sú hlavné výhody TestNG:

  • Poskytuje možnosť vytvárať HTML správy o vykonaní.
  • Anotácie uľahčili testerom život.
  • Testovacie prípady možno jednoduchšie zoskupovať a uprednostňovať.
  • Paralelné testovanie je možné.
  • Generuje denníky.
  • Parametrizácia údajov je možná.

Okrem toho, čo je TestNG a prečo by ste ho mali používať?

TestNG je špeciálne navrhnutý do pokrývajú všetky typy testovacích kategórií, ako je Unit, Funkčné testovanie, Integračné testovanie, End- do - koniec atď. Pomocou TestNG rámec nám umožňuje do vytvárať testovacie správy vo formáte HTML aj XML. Použitím ANT s TestNG , my môže generovať primitívne Testng správy tiež.

Čo je to súbor XML TestNG, aká je výhoda používania rámca Testng? TestNG je preferovaný rámec analytikov QA, pretože vám umožňuje vytvárať testovacie správy v HTML aj XML formátov. TestNG umožňujú jednoduché zoskupovanie testovacích prípadov, čo nie je možné v JUnit. TestNG je záloha rámec navrhnutý tak, aby využíval výhod od vývojárov aj testerov.

Prečo teda potrebujeme TestNG v seléne?

Predvolené Selén testy negenerujú správny formát pre výsledky testov. Použitím testovanie , môžete spustiť viacero testovacích prípadov vo viacerých prehliadačoch, t. j. testovanie medzi prehliadačmi. Testovací rámec možno ľahko integrovať s nástrojmi ako Maven, Jenkins atď.

Prečo je TestNG lepší ako JUnit?

Obaja Testng a Junit sú testovací rámec používaný na testovanie jednotiek. TestNG je podobný JUnit . Pridáva sa k tomu niekoľko ďalších funkcií, ktoré robia TestNG silnejší než JUnit . Pomáha vývojárom rozhodnúť sa, ktorý rámec by sa mal použiť na testovanie jednotiek.

Odporúča: