Na čo sa používa súbor is.htaccess?
Na čo sa používa súbor is.htaccess?

Video: Na čo sa používa súbor is.htaccess?

Video: Na čo sa používa súbor is.htaccess?
Video: Какие кератомы и папилломы самые опасные. Как действовать безошибочно? 2024, Smieť
Anonim

htaccess (hypertextový prístup) je užitočný súbor pre mnohé z webového servera použiť nastavenia podľa adresárov. Umožňuje prepísať predvolenú konfiguráciu servera Apache za behu. Použitím. htaccess môžeme jednoducho povoliť alebo zakázať akúkoľvek funkciu za behu.

Ďalej, aký je účel súboru.htaccess?

htaccess je konfigurácia súbor pre použitie na webových serveroch so softvérom Apache Web Server. htaccess súbory možno použiť na zmenu konfigurácie softvéru webového servera Apache na povolenie/zakázanie dodatočných funkcií a funkcií, ktoré softvér webového servera Apache ponúka.

Po druhé, kde je súbor.htaccess? súbor htaccess umiestnenie sa najčastejšie nachádza v priečinku public_html na vašej webovej lokalite. Môžete pristupovať k svojmu. súbor htaccess niekoľkými rôznymi spôsobmi: Z vášho hostingového účtu súbor správa (napríklad cez cPanel)

Len tak, čo znamená htaccess?

Htaccess je skratka pre Hypertext Access. Je to konfiguračný súbor používaný webovými servermi založenými na Apache. Konfiguračné súbory konfigurujú počiatočné nastavenia programu alebo v tomto prípade servera. Toto znamená že. htaccess súbor možno použiť na to, aby sa server choval určitým spôsobom.

Je.htaccess potrebný?

htaccess nie je požadovaný za vytvorenie všeobecnej webovej stránky. Tento súbor vám jednoducho umožňuje vykonávať zmeny v správaní vašich webových stránok, napríklad zakázať ľuďom prístup na vaše stránky alebo presmerovať starý mŕtvy odkaz na novú stránku. Niektorý softvér ako Wordpress vyžaduje nastavenia v. htaccess súbor (alebo

Odporúča: