Čo je prezentačná vrstva ASP Net?
Čo je prezentačná vrstva ASP Net?

Video: Čo je prezentačná vrstva ASP Net?

Video: Čo je prezentačná vrstva ASP Net?
Video: Амурская экспедиция. 1200 километров на лодках! 2024, Smieť
Anonim

The Prezentačná vrstva obsahuje stránky ako. aspx alebo formuláre Windows Forms, kde sa používateľovi prezentujú údaje alebo sa od používateľa preberá vstup. The ASP . NET webová stránka alebo aplikácia Windows Forms (používateľské rozhranie pre projekt) sa nazýva Prezentačná vrstva.

Tiež vedieť, je, čo sú vrstvy siete ASP?

Trojvrstvová architektúra je architektúra klient-server, v ktorej fungujú funkčné procesy používateľského rozhrania, obchodnej logiky a údajov prístupová vrstva sú vyvíjané a udržiavané ako nezávislé moduly na samostatných platformách.

Podobne, čo je to 3-vrstvová architektúra s príkladom? Dátová vrstva by za normálnych okolností pozostávala z jednej alebo viacerých relačných databáz, veľkých dátových zdrojov alebo iných typov databázových systémov hostených buď lokálne alebo v cloude. Jednoduchý príklad z a 3 - úrovňová architektúra v akcii by bolo prihlásenie do mediálneho účtu, ako je Netflix, a sledovanie videa.

Následne je otázkou, čo je dal a BAL v asp net?

BAL obsahuje obchodnú logiku, validácie alebo výpočty súvisiace s údajmi, ak je to potrebné. V mojej ukážke to nazvem Business Access Layer. DAL obsahuje metódy, ktoré pomáhajú obchodnej vrstve pripojiť údaje a vykonať požadovanú akciu, môže vracať údaje alebo manipulovať s údajmi (vkladanie, aktualizácia, mazanie atď.).

Čo je architektúra siete asp?

ASP . NET pracuje na troch úrovniach architektúra . Toto architektúra sú mimoriadne obľúbené, pretože zvyšujú výkon aplikácií, škálovateľnosť, flexibilitu a opätovné použitie kódu. V troch úrovniach architektúra , aplikácie sú rozdelené do troch hlavných oblastí funkčnosti: - Dátová vrstva riadi ukladanie a získavanie údajov.

Odporúča: