Fungujú SIM karty iPhone v iných telefónoch?
Fungujú SIM karty iPhone v iných telefónoch?

Video: Fungujú SIM karty iPhone v iných telefónoch?

Video: Fungujú SIM karty iPhone v iných telefónoch?
Video: Ulefone Note 16 Pro Review: A $130 Budget Phone That Punches Above Its Weight! 2024, Apríl
Anonim

Všetky iPhone modely od 5 do 7+ používajú rovnakú veľkosť SIM karta . akýkoľvek telefón to trvá nanosim môcť použiť akékoľvek iné nanosim (pre sieť, pre ktorú bol vytvorený, samozrejme, pokiaľ nie je telefón bol odomknutý). SIM karty sú zadarmo pre zákazníkov AT&T z obchodov AT&T. Neexistuje žiadny legitímny dôvod na zníženie AT&T SIM karta dole.

V tomto ohľade fungujú SIM karty iPhone v androidoch?

T4A2A. Odnímateľné SIM karty nie sú špecifické pre konkrétny urobiť , model alebo operačný systém telefónu robí nezáleží na tom, či telefón je Apple , Android , Microsoft alebo čokoľvek iné.

Následne je otázka, či môžem použiť svoju SIM kartu v inom telefóne? Váš SIM karta umožňuje váš telefón na pripojenie k sieťam GSM. Keď vložíte svoj SIM karta do iný odomknuté telefón , budete môcť použitie vašu službu na ňom. Pri prepínaní medzi telefónov , musíte sa uistiť, že nový telefón bude prijať SIM karta od vášho operátora.

Niekto sa môže tiež opýtať, čo sa stane, ak vyberiete SIM kartu a vložíte ju do iného telefónu?

Môžete vybrať SIM kartu , dať to do iný telefón , a ak niekto volá tvoj číslo, a Nový telefón zazvoní. Môžeš tiež vložte inú SIM kartu v tvoj odomknuté telefón , a tvoj telefón bude potom pracovať s čímkoľvek telefón číslo a účet je s tým spojený kartu.

Môžem vložiť svoju zaručenú bezdrôtovú SIM kartu do iného telefónu?

Jeho prines-svoje- telefón politika hovorí: Zákazníci môžu tiež použitie ich existujúce odblokované GSM telefón objednaním Života Bezdrôtová SIM karta . Ak už máte a SIM karta v tvojom telefón , vy môcť aktivujte si ho na ich webovej stránke.

Odporúča: