Čo je tc Server?
Čo je tc Server?

Video: Čo je tc Server?

Video: Čo je tc Server?
Video: Настя учится правильно шутить над папой 2024, Smieť
Anonim

Pivotal tc Server je a Webový aplikačný server založené na open-source Apache kocúr . So svojou štíhlou architektúrou a malé nároky na pamäť, tc Server vyžaduje podstatne menej zdrojov než konvenčné serverov , čo umožňuje väčšiu hustotu serverov vo virtuálnom prostredí a cloude prostredia.

Čo je to kľúčový tc Server v STS?

Pivotný tc Server predtým známy ako VMware vFabric tc Server , je teraz súčasťou Pivotal portfólio produktov. Pivotný tc Server poskytuje podnikovým používateľom odľahčenú aplikáciu Java server ktorý rozširuje Apache Tomcat na použitie vo veľkých kritických prostrediach.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako pridám kľúčový server do STS? 2 odpovede

  1. Z hlavnej ponuky otvorte Okno -> Predvoľby.
  2. Potom prejdite na stránku Server -> Runtime Environments.
  3. V hornej časti zoznamu by ste mali vidieť Pivotal tc Server Developer Edition (Runtime).
  4. V zobrazenom dialógovom okne vyberte z príslušných rozbaľovacích ponúk svoje verzie JRE a Tomcat.

Otázkou tiež je, na čo sa Tomcat používa?

Apache kocúr je zvyknutý nasaďte svoje Java servlety a JSP. Takže vo svojom projekte Java si môžete vytvoriť súbor WAR (skratka pre Web ARchive) a jednoducho ho vložiť do adresára nasadenia v kocúr . Takže v podstate Apache je HTTP server, ktorý obsluhuje HTTP. kocúr je Servlet a JSP Server, ktorý poskytuje technológie Java.

Ako spustím kľúčový server tc?

Otvorte terminál (Unix) alebo príkazový riadok (Windows) a vytvorte adresár, ktorý bude obsahovať tc Runtime komponent (napríklad /opt/ kľúčový ), ak ešte neexistuje. Od Pivotal sieť tc Server Stránku na stiahnutie kliknite na „ Pivotný tc Server Standard Edition “(Kde je najnovšia verzia).

Odporúča: