Čo je to s možnosťou kontroly v Oracle?
Čo je to s možnosťou kontroly v Oracle?

Video: Čo je to s možnosťou kontroly v Oracle?

Video: Čo je to s možnosťou kontroly v Oracle?
Video: Top 11 Causes of Burning Feet & Peripheral Neuropathy [Instant FIX?] 2024, Smieť
Anonim

Oracle S SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ doložka

WITH SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ klauzula sa používa pre zobrazenie s možnosťou aktualizácie, aby sa zakázali zmeny v zobrazení, ktoré by vytvárali riadky, ktoré nie sú zahrnuté v definujúcom dotaze. Nasledujúci príkaz vytvorí pohľad, ktorého riadky spĺňajú podmienku klauzuly WHERE.

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, čo znamená možnosť začiarknutia?

S SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ na a vyhliadka . S SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ je voliteľná klauzula na CREATE VYHLIADKA vyhlásenie. Špecifikuje úroveň kontroly pri vkladaní alebo aktualizácii údajov prostredníctvom a vyhliadka . Ak S SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ je zadaný každý riadok, ktorý je vložený alebo aktualizovaný cez vyhliadka musí zodpovedať definícii vyhliadka.

Po druhé, je možné aktualizovať pohľad v Oracle? Odpoveď: A VYHLIADKA v Oracle vzniká spojením jednej alebo viacerých tabuliek. Keď ty aktualizovať záznam(y) v a VYHLIADKA , to aktualizácie záznamy v podkladových tabuľkách, ktoré tvoria vyhliadka . Takže áno, ty môže aktualizovať údaje v an Oracle VIEW za predpokladu, že máte správne privilégiá k podkladu Oracle tabuľky.

Následne je otázkou, čo je s možnosťou kontroly v SQL?

SQL zobraziť pomocou „s možnosť kontroly SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ Vynúti všetky príkazy na úpravu údajov spustené v zobrazení, aby sa riadili kritériami nastavenými v príkaze select_statement. Keď sa riadok upraví prostredníctvom zobrazenia, znak WITH SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ zaisťuje, že údaje zostanú viditeľné v zobrazení po potvrdení zmeny.

Ktorý príkaz odstráni zobrazenie?

SQL Zrušenie pohľadu Pohľad sa vymaže príkazom DROP VIEW.

Odporúča: