Čo je to s možnosťou kontroly na serveri SQL Server?
Čo je to s možnosťou kontroly na serveri SQL Server?

Video: Čo je to s možnosťou kontroly na serveri SQL Server?

Video: Čo je to s možnosťou kontroly na serveri SQL Server?
Video: For Your Eyes Only: Roles, Privileges, and Security in PostgreSQL | Citus Con 2023 2024, Apríl
Anonim

SQL Server Zobrazenia WITH SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ . Pohľady je možné vytvoriť v SQL Server S SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ . S SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ zaistí, že všetky príkazy INSERT a UPDATE vykonané v zobrazení spĺňajú obmedzenia v klauzule WHERE a že upravené údaje v zobrazení zostanú viditeľné po príkazoch INSERT a UPDATE.

Následne si možno položiť otázku, čo je možnosť kontroly?

S SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ na výhľade. S SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ je voliteľná klauzula v príkaze CREATE VIEW. Pretože sa nepoužíva definícia zobrazenia, riadky, ktoré nezodpovedajú definícii zobrazenia, môžu byť vložené alebo aktualizované prostredníctvom zobrazenia. To znamená, že riadky nie je možné znova vybrať cez zobrazenie.

Možno sa tiež opýtať, aké sú zobrazenia servera SQL? Názory sú virtuálne tabuľky, ktoré obsahujú údaje z jednej alebo viacerých tabuliek. Je uložený v databáze. A vyhliadka môžu byť vytvorené pomocou tabuliek tej istej databázy alebo rôznych databáz. Používa sa na implementáciu bezpečnostného mechanizmu v SQL Server.

Tiež sa pýtali, čo je to s možnosťou kontroly v Oracle?

Oracle S SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ doložka WITH SKONTROLUJTE MOŽNOSŤ klauzula sa používa pre zobrazenie s možnosťou aktualizácie, aby sa zakázali zmeny v zobrazení, ktoré by vytvárali riadky, ktoré nie sú zahrnuté v definujúcom dotaze. Nasledujúci príkaz vytvorí pohľad, ktorého riadky spĺňajú podmienku klauzuly WHERE.

Čo je to Schemabinding na serveri SQL Server?

SCHEMABINDING je možnosť, ktorá je dostupná pre objekty v T- SQL ktoré obsahujú užívateľsky definovaný kód. Určuje, že schéma je viazaná na databázové objekty, na ktoré odkazuje. Táto podmienka zabráni zmenám schémy, ak na ňu odkazujú iné objekty viazané na schému.

Odporúča: