Vyžaduje Office 365 Azure AD?
Vyžaduje Office 365 Azure AD?

Video: Vyžaduje Office 365 Azure AD?

Video: Vyžaduje Office 365 Azure AD?
Video: OPS111 Learn the 5 key areas to consider for your hybrid workloads 2024, Smieť
Anonim

Office 365 používa Azure Active Directory ( Azure AD ) na správu identít používateľov v zákulisí. Váš Office 365 predplatné zahŕňa bezplatné predplatné Azure AD aby ste sa mohli integrovať Office 365 s Azure AD ak chcete synchronizovať heslá alebo nastaviť jednotné prihlásenie s lokálnym prostredím.

Tiež sa pýtate, či Office 365 vyžaduje Active Directory?

Našťastie odpoveď je nie, stále nie potrebuje Active Directory po prechode do cloudu. Office 365 môže byť skutočne použitý ako váš hlavný zdroj identity, ktorý poskytuje prístup ku všetkému od vašej infraštruktúry po WiFi a dokonca aj k iným aplikáciám.

Okrem toho, ako nastavím Azure AD v Office 365? Komu nakonfigurovať Office 365 použit Azure AD , prihláste sa do Office 365 konzolu a potom prejdite na Azure AD Admin Center, ktorý sa nachádza spolu s druhým Office 365 Admin Centers. Automaticky sa otvorí nové okno prehliadača zamerané na Microsoft Azure stránku odberu.

Aký je teda rozdiel medzi Microsoft Azure a Office 365?

Microsoft Azure je infraštruktúra v Cloud. Je to jednoducho procesor, disk a RAM, čo znamená, že používatelia musia stále nahrávať a opravovať softvér. Microsoft Office 365 je softvér ako služba (SaaS), ktorý spravuje a bežne aktualizuje Microsoft.

Môže Azure nahradiť Active Directory?

Bohužiaľ, krátka odpoveď na túto otázku je nie. Azure AD nie je a výmena pre Aktívny adresár . Azure Active Directory nie je navrhnutá ako cloudová verzia Aktívny adresár . Nie je to radič domény ani a adresár v cloude, že bude poskytujú presne tie isté schopnosti AD.

Odporúča: