Ako zapnem funkciu Caps Lock na svojom Chromebooku?
Ako zapnem funkciu Caps Lock na svojom Chromebooku?

Video: Ako zapnem funkciu Caps Lock na svojom Chromebooku?

Video: Ako zapnem funkciu Caps Lock na svojom Chromebooku?
Video: Что с ними случилось? ~ Невероятный заброшенный особняк знатной семьи 2024, Apríl
Anonim

Stlačte Alt + hľadať ( a lupa alebo ikona asistenta), a z ktorých posledný je v a miesto, kam by ste sa pozreli pre a Zámok veľkých písmen kľúč. Uvidíte, že sa zobrazí šípka a Pravý dolný panel upozornení a kontextové okno vás na to upozorní Zámok veľkých písmen je zapnutá. 2. Klepnite na Shift to otočiť vypnuté Zámok veľkých písmen.

Týmto spôsobom, kde je kláves Caps Lock na Chromebooku Acer?

Na a Chromebook , toto kľúč sa nachádza na strane, kde by ste normálne našli Kláves Caps Lock . Ak používate bežnú klávesnicu, Windows kľúč medzi Ctrl a Alt bude fungovať ako vyhľadávanie kľúč . Otočiť Zámok veľkých písmen dočasne, stlačte Alt + vyhľadávanie kľúč.

Niekto sa tiež môže opýtať, ako používate Caps Lock? The Zámok veľkých písmen je prepínací kláves, ktorý vám umožňuje prepínať písmená na klávesnici z malých na veľké. Ak napríklad stlačíte Zámok veľkých písmen povoliť kľúč Zámok veľkých písmen , každé písmeno, ktoré napíšete na klávesnici, sa automaticky zmení na veľké, kým ho znova nezakážete.

Ako zapnete Caps Lock?

Keď klepnete na tlačidlo Shift (šípka nahor na ľavej strane obrazovky) na klávesnici, bude to fungovať ako normálny posun a urobí sa jedno písmeno vrchnáky . Pre zámok veľkých písmen , dvakrát ťuknite na tlačidlo shift a bude otočiť Modrá. Všetko, čo napíšete, bude vrchnáky pokiaľ ty otočiť vypnuté zámok veľkých písmen opätovným stlačením tlačidla Shift.

Ako vypnete caps lock?

Ak bola vybratá možnosť Stlačte kláves SHIFT vypnite Caps lock , môžete ho prepnúť na Stlačte tlačidlo Zámok veľkých písmen keyto vypnite Caps lock . Potom uložte zmeny. Potom reštartujte počítač a stlačte kláves SHIFT (alebo ZÁMOK VEĽKÝCH PÍSMEN kľúč) na vypnite Caps lock a uvidíme, či to funguje.

Odporúča: